a co do challenge to znów , podchodzę do tego ... ale tym razem pod koniec , opublikuje tutaj wyniki
tak
nie
a co do challenge to znów , podchodzę do tego ... ale tym razem pod koniec , opublikuje tutaj wyniki
to zobaczysz , i się zdziwisz ... wiesz , jednak już daruje sobie dalsze dyskusje, pas .. wiec proszę cie , troszkę doświadczenia nikomu nie zaszkodziło ... wiesz troszkę się przy was nauczyłem... dziękuję i to szczerze .. mam determinacje , i taki mindset , jakiego nigdy raczej nie zdobędziecie .. ale chciałbym widzieć wasze miny jak już moje postanowienia postanowienia was ztiltuja , a niebawem zdziwko was wezmie ...
tak. Po roku wygląda na to że historia zaczyna sie od nowa...bardzo wiele sie nauczyłeś.
Jak cie czytam to mi sie przypomina to Chłopaki nie płaczą - Psikutas i jego silna psychika (KB) - YouTube Jeśli nie wiesz kim był Psikuta, to sobie obejrzyj film. Bo to jest cos jak postać archetypowa dla takich kolesi jak ty
wiesz raczej nie mogę sie założyć bo nie wywiązałem sie jeszcze , z jednego .... po drugie jak bym miał się założyć , to 1 punktem mojego zakładu było by ze podwójna stawka i ze filmik by był unieważniony , a raczej bys tyle nie zaryzykował ...wiec raczej , wątpię ze do zakładu dojdzie
historia się nie zaczyna , bo ja pasuje z wami .. znam swoja wartość i sram na innych słowa ..
ok .. wiesz postaram się jak najszybciej , wywiązać z umowy ... a warunkiem następnego zakładu będzie ze nagrasz filmik ,w którym się przedstawisz , po czym zesrasz a potem zjesz swoje gówno... co ty na to ? podejmiesz taki challenge , pieniędzy dla mnie nie musi być , będę miał naprawdę satysfakcje z samego filmiku..