Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
    Przegląda
    Gdańsk
    Tak tylko praktycznie pozbawiony jestes możliwośći blefowania bo nie wierze, że wszyscy przestraszą sie twojego podbicia 1/2 BI na nl10 jestem pewien ze zawsze znajdzie sie osoba która sprawdzi z trzecią parą, wiec gdzie tu mowa o grze LAG

Pozdrawiam

Przegląda
    Olsztyn
    Pare postow wyzej napisalem, ze do nl10 sie to nie odnosi wiec najpierw przeczytaj potem pisz na nl25 potrzebuja juz przynjamniej 2 pary zeby cie sprawdzic, ale po 20 minutach gry widzisz kogo mozesz zblefowac, a na kogo trzeba miec przynjamniej ta top pare zeby podbic. Wczotraj na 1 kolesiu zarobilem 100$ bo sprawdzal mnie absolutnie ze wszytkim. Co prawda raz mu doszedl lucky runner i przegralem 20$, ale chwile potem odebralem mu wszytko

Przegląda
    Gdańsk
    Oj Zielony tylko namnie nie krzycz faktycznienie niedoczytałem. Jednak ja zdania nie zmienie, że na tych stawkach <nl50 można coś ugrac grająć tylko tight.

Pozdro

a ja się nie zgadzam

Co prawda na stawkach <nl50 zdarza się wiecej maniaków niż na wyższych, ale jest również sporo rock'ów i trzeba poprostu stosować odpowienią taktykę do stylu gry przeciwnika.

sebkrol18 czy loteria no nie wiem grasz pewnie dluzej i lepiej ale po moich obserwacjach to nie do konca ale napewno jest wiecej przypadkowosci niz na NL 50 czy NL100 ; jest troche graczy ktorzy koniecznie chca cie sprawdzic nawet jak nut-sa masz ale to dobrze,
    na razie idzie mi calkiem calkiem na NL10(aha a nie gram anty pokera czyli Ahigh i all in pre flop - przynajmniej tak mi sie wydaje ze nie) ale zdaje sobie sprawe ze przestawienie sie na wyzsze limity moze odbyc sie w bolach , jeszcze poczekam podbuduje troche sie na niskich a potem sie zobaczy

PS ciekawe co bede pisal jak zaczne wtapiac

Przegląda
    Łódź
    jeszcze raz chce podkreslic ze nazywam to loteria tylko dlatego ze duzo mniej mozna wnioskowac po zagraniach graczy ktore czesto moga byc z reka o ktorej bys nigdy gracza nie posadzal jest mnostwo fancy zagran i roznego rodzaju akcji

Ale nadal dobra gra w miare solidnym tightem mozna wygrywac napewno