chciałem się zapytać ile trzeba grać na stawkach 0.10/0.25 na towergaming zeby wyrobic pokeroffice? z gory dzieki za odpowiedz
chciałem się zapytać ile trzeba grać na stawkach 0.10/0.25 na towergaming zeby wyrobic pokeroffice? z gory dzieki za odpowiedz
musze cie zmartwic, ale troszke to powoli bedzie lecialo na takich stawkach. na szczescie 100pp to nie jest duza ilosc. chcesz grac jeden stol czy kilka jednoczesnie?
Już nieważne bo straciłem $50 które wpłaciłem. zdążyłem wrobić 25fpp ale dzisiaj wysłałem email do supportu pokeroffice i odziwo przysłali mi licencje na program (hehe a to jaja)
zarejestrowałem sie na towergaming, ale nie widze nigdzie wzmianki o tym, że PO mozna otrzymac za wyrobienie pkt, moze ktos zapodac linka o tym??
z gory dzięki
musisz sie zarejestrowac przez stronke PO, czyli www.pokeroffice.com i tam znajdziesz roomy, w ktorych mozesz wyrobic licencje za free
z tego co pisza daja za 0.1$ zapłaconej prowizji 0.07 pkt, wiec trzeba by nastukac 150$, na NL 50 w jednej dzien sie tego nie zrobi za Boga, wychodzi kolo 100 dol przy calym dniu grania, o wiele lepiej dla kogos kto nie ma konta na party wyrobic 150 rąk
tak poza tym poker trac kera tez chce zdobyc, czy jego tez mozna otrzymac na podobnej zasadzie co PO?? nie moge sprawdzic, bo ne wiem dlaczego ale nie wykrywa mi stronki tego programu
http://www.pokersourceonline.com/fre....asp?g=20&s=15
tu jest do zrobienia dość szybko mi sie udało w 3 dni
ale grałem 2 dni po 4h na 2stołach NL25 i raz tez okolo 4h ale
na 3stołach.
zrobiłem to jakiś 3 dni temu i czekam teraz na ich odpowiedz poniewaz weryfikacja trwa okolo 10 dni mam nadzieje ze sie pospiesza i do konca tyg mi przyślą.