-
The3Dpoker , wymagany mocniejszy sprzet.Moze komus przypadnie do gustu, choc puchy straszne tam sa.
-
to samo co vegas 007. mozna sie tam nawet zalogowac na nicka z vegasa na + cogodzinne freerolle przez cala dobe, malo grajacych, wiec dla poczatkujacych w sam raz.
-
Chcialem zagrac w tym free ale chyba nie mialem dokonczonej rejestracji do konca.
-
nie mozna sie zarejestrowac na stronie na tym 3D jakas lipa ;]
-
A w czym macie problem? Ja się zarejestrowałem bez żadnej motki.
-
ja tez nie mialem problemow.. i zaraz gram jakiegos frrerolla, zobacze jak tu jest.. za cale 10$ jest i max 160 graczy moze byc fajnie...
hmm gra sie srednio.. ale to chyba kwestia przyzwyczajenia... mi sie interface nie podoba, ale da sie grac...
tylko ze mnie 3 razy wyrzucilo z gry... musialem soft restartowac....
do tego nie moge znalezc aktualnych wynikow... nie wiem ktory jestem... ilu zostalo.. moze widzicie to gdzies...??
-
zna ktos hasla do tych freerolli za wiecej pieniedzy, bo poziom zerowy tam panuje, gralem jednego fr i odpalem 20, po allinie wymuszonym checia zagrania w counter-strike z kolegami
-
niestety nie znam.. ale jakbys sie dowiedzial to daj mi prosze info na priv... albo lepiej napisz na forum...
pozdrawiam
-
na turniej BYB Heads Up: 3dp0k3r
nad reszta pracuje
edit: szukajac hasla do tego freerolla za $250 znalazlem http://www.onlinepokertour.com/ - tam jest wiecej takich imprez, haslo 24 godziny przed rozpoczeciem
Ostatnio edytowane przez marcinek ; 26-08-2006 o 00:14
-
no to jest nas 2
zarejstrowalem sie..
teraz gram na bwin za 2$ 4k$ gwarantowane.... zostalo nas 222 a 130 placonych.... trzymajcie kciuki :P