-
czy macie jakas?? bo jak w texasie dostaje J6o to prawie ze gram w ciemno....
z taka karta nie przegralem jeszcze ani razu.... a mialem ja juz tak ze 100 razy conajmniej... zastanawia mnie czy to jakis blad systemu... bo ona zawsze wgrywa... nie tylko jak ja ja mam... ale jak przeciwnik to tez....
-
-
no moze 80... ale wlasnie strasznie mnie to dziwi.. na bwin.... nawet teraz ze 4 razy widzialem jak wygrala taka reka.... dziwne ale prawdziwe...
moze wynika to z tego ze czesto nie widac reki porzegranej.... a moze czesto ktos z tym pasuje... ale nie widzialem jeszcze reki J6 zeby przegrala....
-
szczerze mowiac, to nie wierze ze ani razu nie przegrales z taka reka, bo... to shit a nie reka
a co do tematu, to oczywiscie wszystkie top PP (AA, KK, QQ
no i wszystkie suited connectors... z tym sie zdobywa big poty raz na jakis czas
-
pocket pair typu AA, KK mogą być, ale najbardziej lubię ATs, najlepiej mi się gra z taką ręką
-
QT
ale ja i tak w holdema nie gram
-
Warsaw obiecaj mi , że na koniec roku zrobisz ankietę z nominacjami do LOL of the year 2006 i umieścisz tam wszystkie tego typu perełki. Będzie niezły ubaw głosując na najlepszy wyczyn.
A na temat...ulubiona ręka to:
4 4
może też być w innych kolorach
a najbardziej znienawidzona to:
K9off
Carlos
-
Nie bede orginalny:
AA,KK,AKs,JTs,67s
-
ja też nie będę oryginalny, moje ulubione karty to:
- American Express Centurion Black Credit Card
- golden visa credit card
- golden mastercard credit card
- debetówki też byleby były suited
-
KK - nienawidze kur## nienawidze nienawidze
dwa razy wczoraj miałem KK; alliny PF na 6max table 2x spotkaly sie z AA
AA też już nienawidze dostalem AA po flopie AKDs (xs) (xs) przegrywam buina vs kolor pikowy
#$%#$@%#$%
lubie za to 72, easy fold, co najwyżej blinda się przegra