Sie ma,
mam do Was pytanie - Z jakich programów wspomagających grę w pokera korzystacie?
Jeżeli ktoś chcę się podzielić swoją wiedzą , to proszę o wrzucanie nazw programów, krótkiego opisu do czego służą oraz linku gdzie można go pobrać bądź kupić. Chciałbym aby ten temat stanowił "kopalnię" wiedzy dla wszystkich użytkowników forum. Jeżeli jakiś program został opisany to nie powtarzajcie informacji na jego temat.
Ja osobiście korzytam z:
Pokerstove
Jest to kalkulator pokerowy. Program służy do liczenia prawdopodobieństwa zwycięstwa, remisu i przegranych poszczególnych "rąk". Jedną z ciekawszych funkcji jest liczenie prawdopodobieństwa posiadanych kart w stosunku do kombinacji możliwych grup "rąk"
Freeware.
Link: www.pokerstove.com
Checkyourbets
Jest to program , który umożliwia kontrolowanie posiadanego bankroll'a pokerowego oraz przegląd historii własnej gry. Daje dużo informacji na temat naszych poczynań pokerowych - wygranych i przegranych. Typowy program do prowadzenia statystyk. Ewidentnym minusem programu jest brak funkcji cashout.
Freeware.
Link: www.checkyourbets.com
Znam jeszcze program: Pokertracker.
Nie korzystam jednak z niego, ponieważ nie wspópracuje on z siecią Boss Media.
Jest to program do analizy gry w Holdema, Omahę i Studa. Pokazuje bardzo dużo statystyk odnośnie własnej gry oraz waszych przeciwników.
Koszt: 55$
Link: www.pokertracker.com
Lista pokeroomów z którymi program współpracuje: www.pokertracker.com/ptsupported.html
Carlos