-
Witam. Chciałbym zorganizować pewną grupę wsparcia...bo to chyba lepsze określenie. Chodzi o założenie kanału na skype, czy czymkolwiek na którym można by wspólnie w dość stabilnym nie wielkim gronie pogadać, skonsultować pewne kwestie. Chodzi o graczy cash,którzy chcieliby coś poprawić, lub może dojść do jakichś konkretnych stawek...Ja sam obecnie staram sie odbudować rola z poziomu nl10. Kiedyś grałem wyżej i ogarniałem dośc dobrze, ale jak wszyscy wiemy gra sie zmienia i gdzies zgubiłem ten wewnetrzny kompas...generalnie chciałbym dobrze grać i ogarniać i iśc w górę jeśli chodzi o stawki.
Chodzi o graczy cashowych i mam nadzieje, że znajdzie sie ktoś kto gra z sukcesami chociaż na nl50, lub ktos kto ma doświadczenie z jakimiś szkoleniami itd... jakby co prosze pisac na priv i reste ew. bedziemy dogadywac na bierząco
-
Świetny pomysł! Z doświadczenia wiem, że to daje BARDZO wiele. Proponuję też założyć sobie forum (są darmowe, zamknięte dla ogółu).
Powodzenia!
-
No właśnie na to licze, że da bardzo wiele...mam nadzieje, że znajdzie sie choć jedna osoba na t6roche wyższym poziomie niz reszta, żeby wyznaczać jakis poziom i także mobilizować. Na razie za bardzo lawiny chętnych nie widać
-
Po ilości postów na forum widać, że o /ogarniętych/ chętnych łatwo nie będzie. Ja z chęcią przyłączyłbym się ale do podobnej akcji MTT.
GL!
-
napisałem na wszystkich forach...a czas mnie jakos nie goni
-
Ja bym się pisał, ale niestety nie jako ten "ogarnięty"
-
podeslijcie mi na priv id skype, dodam Was do grupy w ktorej jest kilkanascie osob grajacych nl50+. pozdr,
mkiller
-
Tylko w takim razie czy będą chcieli kogoś, kto gra NL10?
I czym konkretnie się ta grupa zajmuje?
Ostatnio edytowane przez Trias ; 21-04-2013 o 11:28
-
ja bym sie pisal, gralem kilka lat FR nl25-nl50 a teraz sie przestawiam na SH
-
Ktoś planuje stworzyć jakąś grupę czy nic z tego?