Nie muszą podkręcać dla niego softu wystarczy że robi dla nich reklamę. Warsaw który tu się udzielał to Dawarsaw? I nie odpowiedzieliście mi na moje pytanie czy utrzymujecie się z pokera.
Nie muszą podkręcać dla niego softu wystarczy że robi dla nich reklamę. Warsaw który tu się udzielał to Dawarsaw? I nie odpowiedzieliście mi na moje pytanie czy utrzymujecie się z pokera.
Nikt Ci nie odpowie na pytanie, czy utrzymuje się z pokera. Mogę Ci w zamian powiedzieć w ten sposób - można otrzymać się z pokera grając na PS.
Utrzymuje sie z pokera od 8 (juz prawie 9) lat. 80-85% rozdan w zyciu (pewnie kolo 6-7 milionow) zagralem na pokerstars.
To jesteś pewnie bardzo dobrym graczem bo ja nie wyobrażam sobie tego jak na razie wyciągam tam jakieś drobne (około 1k na czysto miesięcznie) grając na stawkach NL10 ale żeby się samemu utrzymać kupić dom czy wynająć mieszkanie i wszystko opłacać to jest jak na razie nierealne a gram już 2 lata.
No leję...
Dlaczego mój post został usunięty? To jakaś konspiracja
Dlatego, że zaraportowałem do Doliego "niegrzeczny" post mata i Doli wyciął wszystkie posty od rzeczonego w dół.
Dokładnie tak było, musiałbym zostawić twój post bez kontekstu, a to raczej nie miałoby jakiegokolwiek sensu
to juz chyba czas zamknac watek
ps. doli sprawdz gg
Ostatnio edytowane przez warsaw ; 21-12-2012 o 20:10
Po dłuższej przerwie witam ponownie. Chciałem tylko napisać że przyznaję wam rację PS to nie żadna ściema ani system tylko ja do końca chyba nie znałem pokera jeszcze. Temat do zamknięcia jak najbardziej.