-
Siema. Od jakiegoś czasu mieszkam poza Łodzią i nie jestem na bieżąco. Korzystając z chwilowego pobytu chciałam odwiedzić dzisiaj Backdoor. Czy jeszcze działa? Nie mogę się dodzwonić na żaden numer Okuro. Oba wyłączone.
Ewentualnie podajcie inne miejsca gdzie mogę wpaść pograć w miłej atmosferze.
Zależy mi żeby to było dziś.
Proszę pisać tu lub na prywatną wiadomość.
Pozdrawiam.
-
Byłam już w Backdoorze, więc może ktoś skojarzy. Imię Izabela. Chciałam wpaść ze Śrubką.
-
zostaw jakiś tel lub gg może przeczyta i zadzwoni
-
Okuro ma do mnie numer i na pewno do Śrubki.
Iza
-
Skoro jestes kolezanka Srubki, to chyba ona powinna wiedziec co i jak?
-
OOO ej powiedz Srubce zeby dala znac na PW na strategy.com i niech się ogranie bo trenowałem w piłkarzyki na rewanż! Ktoś mi powie co sie dzieje z BD? Bankroll rdzewieje!
A w co Ty chcesz pograć? W BD gra się w piłkarzyki! Tak na marginesie.
Ostatnio edytowane przez Mlyniuuu ; 15-01-2012 o 04:00
-
hej! Chętnie pograłbym w holdema, jakieś strony na których ludzie umawiają się na grę?
-
Siemka, ja tak jak koleżanka szukam ponownego kontaktu do ludzi z BD. Byłem kilka razy nawet jeszcze przed przenosinami pod ósemkę, później pod ósemką byłem może ze 3 razy i wyjechałem z Łodzi. Śrubka nawet mi zakładała konto na stronie ale widzę, że już nie istnieje : ). Dajcie jakieś namiary na PM... chociażby gg. Znam imiona czy ksywy kilku ludzi z klubu no ale nie ma sensu tutaj ich wymieniać. Mam świadomość konspiracji jaka w obecnych czasach panuje, jednak chciałbym pograć znowu z Wami. Nie na kasę oczywiście ;P hehe.
Dajcie znać na PM. Na stronce miałem nick taki jak tutaj. Nawet na fotce którejś tam byłem
Pozdrawiam.
-
41827070
\
Napisz na gadu
-
Czy da się jeszcze gdzieś zagrać w Łodzi ?