Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Przegląda
    Anfield Road
    Od niedizeli nie miałem dostępu do netu z powodu awarii sprzętu.
    A ciekawi mnie wasza opinia o tym programie. Oglądął ktoś ? Niedziela, chyab 32.10 na tvn'ie.
    Derren Brown znany brytyjski iluzjonista, ale opierający sie głównie na "umiejętności czytania w ludzkich umysłach"

trudno opowiadac jak to wyglądało, trzeab to było widzieć

ktoś oglądał ?
    jaka opinia?

Soprano

Przegląda
    Sopot
    Nie oglądałem, ale podobno to jakaś ściema była :roll:

Swoją drogą to już ostanim czasy w tej telewizji takie porażki odchodzą że jedynie włączam odbiornik jak sobie coś z kompa puszczam... ewentualnie jeszcze czasem jakieś wiadomości czy jakaś pozycja na hbo.

Ja ogladam tylko wiadomosci i jakies wybrane filmy. Polecam dzis na dwójce godzina 19:05. Wspomnienia bardzo dobrego kabaretu "Kur wie najlepiej" - polecam, kto lubi Monty Pythona, polubi i to, przednia zabawa.

Przegląda
    Anfield Road
    Cytat Zamieszczone przez BlaCha
    Nie oglądałem, ale podobno to jakaś ściema była :roll:
    gdzie to słyszałeś ? pewne źródła czy jakies plotki gazezie FucKT?

Soprano

Witam,

informacja na 100%. Po emisji, brytyjska tv przyznała, że kula była ślepa.

Pzdr
    Warsaw

Przegląda
    Anfield Road
    Cytat Zamieszczone przez warsaw
    Witam,

informacja na 100%. Po emisji, brytyjska tv przyznała, że kula była ślepa.

Pzdr
    Warsaw
    jeżeli to prawda to czuję sie wielce zawiedzony :?

tylko troche to nie pasi... rozumiem że wszystkie naboje były slepe?? z całej tej paczki co ten gośc wybierał ??

Soprano

PS. W sumei chyba nikt nie jest na tyle głupi aby aż tak ryzykowac :?

a w ogole to ludzki obled i glupota prowadzi juz do takich programow, ze nie moge na krzesle wysiedziec jak o nich slysze. I strach, ze ludzie to ogladaja...

W programie twierdzili ze slepa kula tesz jest niebezpieczna z tak bliskiej odleglosci, na broni sie nie znam.

Co do samego programu to najlatwiej byloby podstawic osobe (jesli slepy naboj nic by nie zmienil), niektore "testy" ktore mialy wylonic odpowiednie osoby byly banalne, jak ogladalem program to wiedzialem np. ze osoba ktora z 3ki zostania wybrana jako odpadajaca zostanie. Trudno tesz sie wypowiadac na temat czegos co sie widzialo w zredakowanej formie, on mogl sie wiele razy mylic i pokazac tylko te momenty ktorych mial racje (zakladajac ze tylko 1 osoba byla podstawiona, bo finalu nie mogby nagrac wiele razy :wink: ).

Przegląda
    Warszawa / Częstochowa
    Nie widziałem programu i nie wiem na czym polegał ale sam pomysł grania w rosyjską ruletkę swego czasu bardzo namieszał mi w głowie i wydawało mi się że to jest zajebisty sport :twisted: Oczywiście było to po obejrzeniu filmu Michaela Cimino "Łowca jeleni". Teraz już mi to chyba przeszło ale ... 8)

Przegląda
    Sopot
    łowca jeleni = super film

.. ale rosyjska ruletka = no thx