-
Hej
czy Wy tez macie wrazenie, ze tam nikt nie pracuje??????
czekam na weryfikacje dokumentow juz prawie 2 tygodnie...wtf? nawet nie sa w stanie napisac odpowiedzi na pytanie czy jest potrzeba doslania czegos ekstra, czy moze te otrzymane wystarcza...
jedyna odpowiedz jaka byli wstanie odpisac to ze caly proces wymaga czasu i zebym byl cierpliwy...ale qrde ile mozna?
-
zauważyłem, że przeważnie odpowiadają po 3 dniach, może sprawdź czy z dobrego maila wysyłałeś wiadomości (tzn. tego przypisanego do konta pokerowego, ewentualnie tez przeglądnij spam)
-
ewentualnie napisz po angielsku - tam na pewno ktos pracuje
-
Korespondencja z nimi to jest jakis żal,. ja od miesiaca weryfikuje konto. Najpierw zablokowali mi konto, i nie poinformowali, myslałem ze ktos mi zmienił hasło i i własnie je okrada. Po dniu przyszło infgo ze to oni. Wysłałem neizbedne dokumenty po 2 godzinkach, na odp. czekalem 7 dni. ze czegos brakuje...... dosłałem po godzinie, czekałem 8 dni, Potem napisali ze dokument z banku zły, bo chodź widac adres, to kartka jest nie tak sfotografowana. odpisałem, znów 8 dni potem sie okazało ze dokument wogóle zły, i lepszy bedzie rachunek. wysłałem im po jakis 2 dniach. i dzis leci 9 dzien jak czekam na odpowiedź. To jest Kurwa FTp, poważna firma, ja tego nie rozumiem. Pisanie maili z proźba o odrobine szacunku i ponaglenie jest tez bez sensu, bo oni tam maja te departamenty, i zanim dojdzie do tego od weryfikacji tez pewnie upłynie sporo czasu
-
wow po 16 dniach uzyskalem odpowiedz ze dokumenty ktore przeslalem to jednak za malo...qrwa jego mac...co za patalachy...jakby wczesniej nie mozna bylo tego zrobic...ehhh nie ma zadnego formularza zeby ich odpowiednio za to ocenic...co za zieja..
-
A powiedzcie Panowie, na jakiej podstawie zablokowali konta i poprosili was o dodatkową weryfikację?
-
sam chcialbym wiedziec...zlecilem wyplate...pierwsza...
-
Aha, to w takim razie coś tłumaczy. Ok dzięki za info i powodzenia w rozwiązaniu problemu!
-
Jest moze jakis telefon do full tilta lub e-mail pod ktorym odpowiedza szybciej niz po 34 godzinach ?