Zamieszczone przez
Heypoker Polska
Przecież ja wiem o co chodzi, ale zdajecie sobie sprawę, że ten temat był już prawie nieaktywny i działa w formie gorzkie żale. Oczywiście zbieram co jakiś czas wszystkie informacje i wysyłam je w formie raportu, ale nadal nie zmienia to faktu, że mamy mały wpływ na to, jak to działa lub nie. Z punktu widzenia kultury gry jest to oczywiście krótko mówiąc, czy też pisząc, masakra. Nie sądzę jednak, że jest to strzał w stopę. Nie sądzę ponadto, że problem jest taki płaski, jak się wielu wydaje tzn. napisz soft --> włącz --> działa. Każdy informatyk, kierownik, projektu i inni ludzie, którzy mieli do czynienia z systemami komputerowymi, serwerami etc. wie, że pewnych spraw się nie da przewidzieć. Nadal pozostaje zagadką dlaczego tak długo raczą nas aktualizacjami po których musimy odświeżać ten wątek.
To, że po aktualizacjach nie działa pt3/hem nie powinno specjalnie dziwić. Z punktu widzenia sieci są to programy obce i one muszą się dostosować do nowej wersji. Trwa to zawsze 1-2 dni i wszystko śmiga. To, że soft P5 się wiesza nieziemsko mnie irytuje.
oj peri peri jak ja mam z tobą dyskutować jak mi tak źle życzysz...