nie udzielam się w dziale "strategia i taktyka", bo nie chcę ujawniać szczegółów mojej strategii
wstydzę się
nie ma z kim dyskutować
za wiedzę się płaci
nie chce mi się
czytam tylko bocznicę
taka dyskusja nie przynosi korzyści
nie udzielam się w dziale "strategia i taktyka", bo nie chcę ujawniać szczegółów mojej strategii
Nie udzielam się gdyż obawiam się segregacji rasowej. To forum wychowało wielu wspaniałych pokerzystów. Czasem jednak wół zapomina jak cielęciem był.
Pamiętam kiedyś lubiłem sobie poprzeglądać tematy w strategi i taktyce..... miałem nadzieje że się czegoś nauczę. Niestety teraz się to zmieniło. Wchodzę w temat i widzę posty ******* i ******** pr0 graczy z micro stawek(którzy odkąd pamiętam grają nl10 i niżej). Jak taki ktoś ma mi pomóc? Jasne, że są jeszcze tutaj gracze których opinie cenie, jednak z tego co widzę coraz rzadziej się włączają w dyskusje. Pozostaje 2p2... :<
Jeśli o mnie Ci chodzi (a zapewne tak) to od jakichś 3 miesięcy gram NL25 i czasami wchodzę na NL50.
Długo mi trwało wejście wyżej ponieważ gram 50bi per level - w przeciwieństwie do Twojej osoby która żaliła się na sb chyba z 5 razy że jest busto oraz wypowiadała teksty typu "lol skoro straciłem 800$ na sitach za 10$ to przecież nie będę odrabiał tej kasy na sitach za 3$".
Dziękuję, dobranoc.
btw. cieszę się że tyle osób ma do mnie awersję na tym forum, smyracie moje Ego
Nie miałem nikogo konkretnego na myśli... nie wiem po co się czepiasz :>
Intuicja. EOT.
This
Kiedys dawno temu rozmawialismy live z jednym ze starszych regsow ktory wtedy gral mid stakes teraz hs i jest coachem. Powiedzial ze dyskusja o strategii na pokerzyscie nie ma sensu bo w kazdym watku wypowiada sie masa graczy micro. I nic sie nie zmienilo.
Plain and simple.
No ale to forum ma historyczna milosc do trolli, wiec komu naprawde zalezy na rozwoju idzie sobie w miejsce gdzie mozna uzyskac rzeczowe informacje, zamiast tracic energie na klotnie z trollami.