ok super
ok super
Co do Privów, Prawde mówiąc nie bardzo chyba rozumiem
Jest liczba nowych wiadomości ładnie pokazana, tak jak na screenie "Powiadomienia: 1".
Prośba do wszystkich, którzy mieli/mają problemy z logowaniem, trzymaniem zalogowanego użytkownika. Wejdźcie na forum, zroóbcie twardy refresh (nie pamiętam dokładnie więc proponuje odświeżenie po kolei ctrl+f5, shift+f5, ctrl+r) i po tym się zalogować zaznaczając "Pamiętaj mnie" Powinno zadziałać.
Nie mogę się zalogować z Firefoxa 3.6.3, nawet wtedy, gdy całkowicie wyłaczę NoScripta i AdBlocka. Przedwczoraj, tzn. 20.04 wszystko było OK. Jakieś dodatkowe cookies są potrzebne? Bo ja domyślnie wszystkie blokuję.
IE 8.0 działa jak widać.
jdx, spróbuj usunąc wszystkie cookies z domeny pokerzysta.pl i nie blokuj jej, zrób twardy refresh i daj znać.
OK, zastosowałem się do w/w instrukcji i logowanie już działa.
Sweet
Kolejny updejcik, tym razem dodała została nowa funkcjonalność - blogi, mam nadzieje że się przyjmie, sam spróbuję po raz kolejny zacząć pisanie bloga ;p
No i na pewno będzie jakaś ciekawa promocja na start blogów, o tym będzie w privie.
Jeżeli pojawią się jakieś krzaki to dajcie znać Teraz w kolejce jest kilka kosmetycznych zmian:
- updejt części ikon
- poprawa niektórych kolorków (szczególnie chodzi o linki)
- przetłumaczenie części fraz
- skalowanie dużych obrazków
Jak o czymś zapomniałem to śmiało proszę o info.
- jeżeli chodzi o spam na privy, to mam już pewną koncepcję, muszę jeszcze ją potestować.
Przy wyświetlaniu listy nowych postów nie widać ostatniej strony danego wątku tylko pierwsze trzy:
Nie da się też oznaczyc wszystkich forów jako przeczytanych, pojawia się komunikat: Your submission could not be processed because a security token was invalid.
Ostatnio edytowane przez Herme$ ; 23-04-2010 o 20:57