YouTube - Gdzie s
Ankieta wielokrotnego wyboru.
wstydzę się
nie ma z kim dyskutować
za wiedzę się płaci
nie chce mi się
czytam tylko bocznicę
taka dyskusja nie przynosi korzyści
YouTube - Gdzie s
Ankieta wielokrotnego wyboru.
Ja się udzielam
No to tutaj się nie udzielaj.
Jeden koleś co się udziela i jeszcze dostał zjebke od moderatora za to że się udziela w wątku-" dlaczego się nie udzielasz..."
Nie mam motywacji do gry, do analizy rąk, do pisania na forum...
za duzo trollow, jak napiszesz cos konkretnego to sie odrazu pojawi jakis stanko czy kurak i z nienawisci do swiata zdewastuja ci watek.
Trias, a próbowałeś zrobić sobie jakąś przerwę ale taką porządną zero grania przez tydzień, dwa ... ani jednej ręki ?? Na jakich stawkach grasz ?? Może jakiś sidebet zrobimy kto osiągnie większy winrate np. na nl10 czy nl25 po 10k rąk, grając max dwa stoły naraz z warunkiem koniecznym wrzucenia 2 rozdań tygodniowo na forum ??
Mnie często do gry motywuje http://www.pokertravel.com.pl/ i wizja wolności jaką możesz zyskać utrzymując się z poksa. Ostatnio, oglądałem na tvn7 chyba, film o szachach Searching for Bobby Fischer, który też ostro nakręcił mnie na granie.
Z ciekawotek jednym z bohaterów tego filmu jest mieszkający w Polsce Jeff Sarwer, który teraz gra z sukcesem na ETP.
Sorki za off topic.
Ostatnio edytowane przez fafalo007 ; 20-04-2010 o 17:53 Powód: Bład ort
Zabrakło odpowiedzi "bo się nie znam", ew. "nie gram w pokera". Np. ja nie gram od dłuższego czasu, to co się będę udzielał, jak moje porady są najprawdopodobniej gówno warte, bo nie mam praktyki. A nie zaznaczę odpowiedzi, że czytam tylko bocznicę, bo to nieprawda
brakuje jeszcze "nie mam wiedzy" i "nie ma ciekawych dyskusji"