LOL
po co zatem grałeś NL2 mając rolla na NL200?
LOL
po co zatem grałeś NL2 mając rolla na NL200?
sick guy
raczej troll
Niekoniecznie troll, może nam wkleisz graph? Na razie z tego co wiem to ponad 1mln rozdań na nl2 zagrał chipstar1, obecny online pro na PS.
Tu jakiś jego graph z nl2 fr:
Chyba sobie jakieś jaja robisz? Jak dostajesz baty to zawężaj zakres, wrzucaj ręce do oceny, a jak Cię mocno leją to zejdź na NL10 i weź się za siebie bo będziesz bankomatem.
Zmieniłeś styl, może przyszła jakaś korekta, wkleiłeś wykresy z ostatnich sesji, w których jesteś na plus, wygrałeś kilka spotów i myślisz, że strategia donka działa. Albo ustawisz się do pionu albo daj sobie spokój z pokerem, pozdro!
Wróciłem do dawnej gry w sumie też pewnie nieoptymalnej, downswing minął i jest ok.
Aczkolwiek przyjemnie było czasem podonkować i jeszcze wziąć kilka stówek za to :>
I w sumie sorry za ten wątek, bo po ochłonięciu sądzę że bardziej powinienem napisać coś w gorzkich żalach.
Aha, @Dibo, @Kling nie mam problemów z rozgrywaniem problematycznych rąk i dlatego ich tu nie wrzucam. Bo co mam umieścić ? 3betowany draw na kolor z KQ na trafiony kolor z A przez przeciwnika ze statsami 80/2 ??
Shit happends.