NO NO NO NO NO NO NOOOOOOOO
nie mozna oklamywac Matki
Myslze ze problem lezy tez w zaufaniu jesli rodzice komus ufaja to nie maja podstaw aby sadzic ze ooo jak nie wylacze internetu to do sql pojdzie prosto sprzed komputera.
Ale Nie dziwie sie ze sie martwia Mamy, i mean 9120439843294893248$ na koncie i 23111111139043829480093284039248320948dni mlodosci zmarnowanych...zbliza sie wiosna,potem LATOOO dlugie dni cieple noce
Mama patrzy a jej syn co noc...CALL,FOLD,RAISE...RUSH,DOWNSWING,DOWNSWING,R USH,WIN,LOOSE,LOOSE,WIN ...Porsche w garazu a mlodosc FIN
:P
zdecydowanie mysle ze dasz rade przekonac Mame jakos
a jak nie to tak jak pisali juz, studia lub po prostu wyprowadzenie sie z domu to rozwiazanie 4 you Milosz(btw. przykra sprawa z tym sercem
zawsze jak mam badania w klubie to sram ze strachu...) ,zadziwiajace jakimi rodzice sa wzrokowcami,czego oczy nie widza temu sercu nie zal nawet jesli wiedza ze cos robisz i mean w czasie LO mieszkalem na stancji i jak wracalem do domu i siedzialem w domu to bylo ok ale jak worcilem,i poszedlem gdzies i wrocilem pooooozno to sie zaczynalo ze ooo pewnie tam na tej stancji to tak dzien w dzien....choc starszych i tak mam megaaa spoczkoooo,pamietam ze jak padre mnie odwozil to zawsze pytal, tak widac bylo ze troszke retorycznie, czy sie ucze do maturki tam sam bez zadnej pareantal control,na co ja tak tak Tato,ucze sie 3 rzeczy...zycia,podejscia do kobiet,i gry w pilke
mature zdalem oczywiscie,nawet extended version