Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Jak w temacie. Poszukuję roomu z możliwością gry na +12 stołach. W pierwszej kolejności chciałbym wyrobić bonus od pierwszego depozytu a później mieć możliwość rake back'u lub dobrego bonusa.

PS, FTP, Party oraz Everest nie wchodzą już w grę. Zastanawiam się nad czymś z ipoker, ongame lub bossmedia. Nigdy tu nie grałem i nie mam zielonego pojęcia jaki gdzie rake back i jak najlepiej się zarejestrować. Mile widziana w miarę duża liczba graczy (najlepiej słabych) Z góry dzięki za podpowiedzi.

Betfriends - dobre warunki gry po kontakcie na michal@betfriends.com

Przegląda
    Rzeszów
    Było, na początek kickbacki!

czy robiąc pierwszy depozyt na betfriends można wypłacić część środków przed wyrobienie całego bonusa? Pytam bo kiedyś miałem problemy na cd (zablokowali możliwość wypłaty zdeponowanych środków) i dopiero walki z supportem odniosły skutek.

Polecam merge gamming a konkretnie Poker Nordica lub Reefer Poker. Przyjemny soft do grania na wielu stolikach( wg mnie lepszy niz PS i wiekszosc popularnych roomow). Apropo rake backu- standartowy 30% wyplacany codziennie ok 6 rano czasu polskiego. Dodatkowo na nordice masz bodajze 20k Race- czyli co miesiac wg zdobytej ilosci pktow dostajesz dolarki w formie bonusu do wyrobienia. Przy twojej reg grze na nl10 mysle ze zalapiesz sie na jakies 100-150 $. Apropo bonusu od depozytu- uwalniany co ok 300 pktow automatycznie na twoje konto... dodatkowo pkty (ktore leca jak szalone w porownaniu do innych roomow) mozesz wykorzystac jako wpisowe do mtt- w mtt z rebay np 250pktow- wpisowe za 5$ itd.. Duza zaleta jest niski poziom graczy - z moich obserwacji wynika ze najwiecej fishy gra 6-7 rano naszego czasujedynym minusem jest mala ilos graczy i np w godzinach 13-15 nie bedziesz mial mozliwosci gry na 12 stolach na nl10 tylko na 6-8 stolikach.. wieczorem juz jest ok..

Jak msz wiecej pytan to PM

Cytat Zamieszczone przez 5andman Zobacz posta
    czy robiąc pierwszy depozyt na betfriends można wypłacić część środków przed wyrobienie całego bonusa? Pytam bo kiedyś miałem problemy na cd (zablokowali możliwość wypłaty zdeponowanych środków) i dopiero walki z supportem odniosły skutek.
    nie ma najmniejszych problemów z wypłata w każdej chwili, bo to nie jest bonus do wyrobienia, tylko stała oferta