Witam,
Tak jak w temacie mam kilka wątpliwości i pytań.
1. Jeżeli gram na micro stakes to program do analizy gry jest mi potrzebny? Wiadomo, że jest to jakieś ułatwienie, ale czy przewaga posiadania HM czy PT jest wystarczająco duża nad osobami, które z nich nie korzystają, aby rozpatrywać zakup takiego programu?
2. Jaki program do analizy gry jest lepszy? Poker Tracker czy Holdem Manager? A może Poker Office? Na forum dużo ludzi pisze, że lepszy wybór to HM i chyba skłaniałbym się bardziej jemu niż PT.
3. Dobrą opcją byłoby wyrobienie sobie programu na jakimś pokerroomie (TUTAJ jest ciekawa oferta np. na nutspoker. Chyba szybko dałoby się wyrobić licencję na HM.)
4. Takie pytanie poboczne. Zastanawia mnie jedna kwestia w opisie tych programów na powyższej stronie, którą dałem. O PokerOffice jest napisane: Wyświetla zakryte karty przeciwników. Mam rozumieć, że chodzi o zmuckowane ręce? Jest też napisane, że HM posiada opcję podglądu rąk jakie zmuckował przeciwnik. Jest możliwe coś takiego, czy to tylko chwyt marketingowy? No i jak to działa?
5. Jeśli już będę miał PT lub HM to opłaca się kupować jakąś bazę rozdań czy zaczynać od 0 i budować swoją własną? Czy gracie normalnie z włączonym programem i budujecie bazę danych czy może np. zostawiacie na noc, odpalacie kilka stołów i w ten sposób zbieracie statsy? Pewnie się wygłupiłem, ale szczerze nurtuje mnie ta kwestia :].
Jak sobie przypomnę jakieś pytania to napiszę. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam .