-
Nawet nie chce mi siê komentowaæ niektórych powy¿szych postów, bo widaæ, ¿e u nas w kraju ka¿da inicjatywa spotka siê z krytyk±. Powiem wiêc krótko - nie podoba siê, nie g³osowaæ! Obowi±zku nie ma!
Poza tym widzê, ¿e parê osób potraktowa³o tego typu zabawê jakby od tego zale¿a³o czyje¶ ¿ycie... Trochê lodu do g³owy proponujê nastepnym razem...
-
Dziêkujemy za s³owa uznania, dla naszej strony pokerace.pl to wspania³a rzecz ju¿ sama nominacja w tym plebiscycie.
Cieszymy siê, ¿e przez ten rok pokerace zyska³ zwolenników jako strona nieco inna ni¿ wszystkie, o trochê innym charakterze ni¿ pozosta³e portale.
pozdrawiamy
-
Mnie takze dziwi cala ta niechec do udzialu w glosowaniu. Jak komus sie nie podoba to moze zrobic wlasne jokery/asy/damy pokera na wlasnej stronie Rowniez dolaczam sie do slow uznania dla portalu pokerace.pl , gdyz ostatnio dolaczyl on do mojej porannej lektury.
-
jedn± s³uszno¶æ maj± - uwa¿am, ¿e przy ka¿dej nominacji powinna byæ, krótka informacja dotycz±ca danej osoby/portalu/roomu i "powodów" jej nominacji, fajnie by to wyglada³o - mo¿e next time?
-
Ja te¿ siê cieszê za nominacjê Dziêki za uznanie
-
nie ma kategorii "idiota roku" ;(