Ogólnie w temacie plany i oczekiwania2010 napisalem ze chce zrobić 300$/600$/900$ zysku w poksa w jeden miesiąc Nie mam fioletowego pojęcia jak to zrobic wiec chce chcociaz te 300$ i jak to mi sie uda to juz bede happy dlatego proszę was o pomoc,nie chce zeby ktos lowil za mnie ryby chce tylko wedkepodpowiedział w co powinienem gracogolnie zeby bylo latwiej przybliże siebie jako "gracza" pokerowego
W pokera gram od roku,TYLKO na pokerstars(nie wiem czemu tak wyszło,wydawał mi sie to taki sofisticated room i jakos mi sie spodobaloNie przeczytałem ani jednej pokerowej książki(kupiłem sobie harringtona TOMI ale tam jest tyle stron że ciężko mi to idzie,wszystko co ogarniam to zasługa tv,youtube,no i tego forumpierwsze $ zdobyłem we frellorach,oczywiscie raz dwa je przegrałem,potem kilka wpłat po 10$ i same plecy,w końcu zacząłem grać DON-y za 1.10 potem za 5.20 i doszedłem do 70 -80 $.Od razy WYPŁATA i allegro mojeKilka rzeczy z Allegro zawdzieczam tym DOnom ale szybko mi sie znudzilo to murowanie i zaczalem grac sit&go za 1.10(45 i 90 graczy) chyba nawet udało mi sie raz czy dwa wygrać...Biore udzial w wiekszosci turniejów dla polakow,czest jak mam troche hajsu na PS to gram MTT najczesciej za 3,30 lub 5.50 choc zdarzylo sie 16.50 bez sukcesow niestety
Moim największym sukcesem jest to że patrząc na bilans wpłat i wypłat za 2009 rok jestem do przoduZłożyło się na to:
-Gra w Donach za 5.20(multitabling) czasem 10.40(grałem ich tyle ze nawet udalo mi sie koszulke PS zamowic
-Wyeliminowanie Janiaka z Malemana(zadziwiajace ze wiele osob jak cos wspomne o pokerze to mowi YHYM i praktycznie nie słucha a jak mowie JANIAK to taaaa..naprawdeeeeee ten z CO ZA TYDZIEN...)
-2 miejsce w 7.70 180players(turbo)
-2 miejsce w 4.40 180players( i kilka FT)
-sporo FT w 2.20 180players(turbo) w tym chyba ze trzy 2 miejsca.
-kilka dojść do miejsc płatnych w MTT(niestety 0 FT,najblizej bylem takim smiesznym turnieju za 5$ gdzie rosnie ante tylko ale odpadlem 16chyba).
-Aaa no i nie umiem grać HU w tym za 7.70 miałem goscia na widelcu (o wieleeeeeeeeeee większy stack) ale popełniłem tyle błędów że nawet ten kolo powiedział po turnieju że to ja mu oddalem to zwyciestwo
Mam 20 lat,mnóstwo wolnego czasu,jestem półrpfesjonalnym piłkarzem,3 razy w tygodniu trening,w styczniu zaczyna sie okres przygotowawczy wiec bede tyrał 2 razy dziennie przez 5 dni w tygodniu, i tak przez 2 tygodnie więc tu raczej odpuszce to grindowanie ale poza tym okresem, to nocami moge spokjnie sobie grac w poksa(22-04 rano) a to dlatego ze jako półprofesjonalny pilkarz mam zalatwioną robotę przez klub którą wykonuje siedząc w domu przed kompem(jestem "księgowym":P dostaje 100000kartek i sprawdzam czy sie wszystko na nich zgadza,a właściwie pan Exel a nie ja(dzieki Bogu ze nie uciekalem z inf) wiec spac moge do14
W dni które nie mam treningu mogę grać nawet w dzien w poksa allleee wydaje mi sie ze nie powienienem jako poczatkujacy az tak duzo grac do tego nie lubie w ciagu dnia siedziec w domu
REASUMUJĄC
Jak myslicie ile czasu dziennie powinienem grać,w co i jak,na jakie stawki,jaki potrzebuje bankroll itd aby osiagnac swoj goal
z góry dzieki za pomoc no i jesli założyłem ten temat w złym miejscu to przepraszam ale wydało mi sie najodpowiedniejsze