Zamieszczone przez
Kejti19
Bez komentarza. Dobrze koniec dyskusji panie Pro. Niech będzie po Pańskiej myśli, że 3bet/call jest tutaj najlepszy. W końcu jest Pan jedyną wyrocznią tutaj.
Btw. wrzucałeś rozdanie na 2+2?
Ja dalej uważam że w tym wypadku nie zdarzyło by się tak że któryś z nich przy twoim pushu sprawdziłby z dajmy na to 99 albo AQ, a przy 3becie potulnie owe 99 czy AQ by zrzucił. No ale ja tam sobie mogę uważać....
Będą też tacy którzy (o ile mamy z nimi jakąś historię na stole i są kumającymi graczami), zauważą że naszym z pozoru "głupim" raisem commitującym chcemy pokazać większą siłę niż pokazalibyśmy tutaj przy snap pushu tej ręki i wiedząc o tym że chcemy na siłę zmusić ich do spasowania jakiegoś małego procentu ich zasięgu pushowania tutaj (graniczne ręce) - zagraniem tym doprowadzimy do tego że ponieważ będą o tym wiedzieć to i tak wsadzą all-ina z tymi granicznymi rękoma, a nawet mogą dorzucić jeszcze kilka rąk. Przyjmijmy że graniczne tu będzie 99 i AQ, to taki kumający gracz, aczkolwiek fan multilevelowego myślenia może tu się zallinować z 77-88 i AJ.
Też może być? Może.
Dlatego jak pisał Olor tutaj jest push i nie zastanawiamy się zbytnio nad tym kto co pomyślałby gdybyśmy tę ręki zagrali w ten sposób, żeby gracz A pomyślał, że.... blablabla