Nie było konkursu. Doli zwrócił się do mnie z prośbą, ja się zgodziłem i tyle.
Nie było konkursu. Doli zwrócił się do mnie z prośbą, ja się zgodziłem i tyle.
To wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.
Spoko Mosznik
btw. http://forum.pokerzysta.pl/omaha-i-j...tml#post321997
taki spam także należy usuwać. A potem się dziwicie dlaczego nie trawię Stanko. G. innych obchodzą jego bad beaty.
Są takim samym plusem jak twoje wycieczki do Stanko w każdym temacie. Na tym forum, żeby się móc spokojnie wypowiedzieć, trzeba grać na NL1k+ z winratem co najmniej 15 bb/100, bo inaczej naraża się na takie właśnie "wielkoplusowe" cyniczne wypowiedzi od ludzi, którzy nie mają nic lepszego do roboty...
z przykroscia trzeba to przyznac, ale wielu pozadnych graczy niestety wynioslo sie z tego forum, albo udzielaja sie juz tylko w bocznicy. w ich miejsce niestety nie naplywa 'nowa jakosc', lecz 'jakosc' rodem z forum onetowego.
rozwiazaniem moze byc wlasnie pozadny moderator, ktory takie, przepraszam za wyrazenie, niepotrzebne pierdolenie, bedzie gasil w zarodku i dbal o to, zeby to forum znow stalo sie jakas skarbnica wiedzy na temat pokera, a nie tylko pyskowek rodem z piaskownicy.
na razie nie wypowiadam sie na temat pracy mosznika [za mala probka], ale ten temat mogl zostawic, byloby smiesznie
http://forum.pokerzysta.pl/dla-pocza...tml#post321901
czuje sie jak donosiciel, ale ten kolezka ze sfastykami [EDIT:tak, napisalem przez "f", so sick ;/] zamiast miasta to lekka przesada ;/
Ostatnio edytowane przez gandalfini ; 12-12-2009 o 12:36
A może po prostu gracze powiedzmy nl400+ i turniejów 215+ już nie mają po co pisać na tym forum? Jak będą chcieli pomocy/porozmawiać o jakimś trudnym spocie to napisza na 2+2, a uczyć nie mają po co (za darmo).. dlatego regi z nl400+ tu nie piszą
Niestety.
Dobrze że jeśli chodzi o graczy turniejowych to czasami piszą gracze typu Góral.
Ostatnio edytowane przez Kejti19 ; 12-12-2009 o 13:15
przynajmniej jeszcze avatar Ci zostal
Good Luck Mosznik. Pewnie i mi się oberwie co jakiś czas, ale jeśli w słusznej sprawie, to śmiało.