-
Chyba ten koles nawet nie zajrzy tutaj
-
nieno panowie zaczyna mi sie to niepodobać,nie każdy musi każdego lubieć,ale to mi zaczyna przypominać grupe trzymającą władze,ktoś sie nie podoba elicie to napiętnujemy go publicznie
Sprawa jest prosta: łamie regulamin to ban,nie łamie to zostawcie go w spokoju bo to jest forum dyskusyjne,a my nie żyjemy w PRL-u.
Ostrzegam że nie zwróciłem uwagi na jego posty,i nie mam zamiaru ich teraz czytać specjalnie dla sprawy bo nie o to sie rozchodzi.
-
Owszem lamie regulamin, wiec wszystko jest zgodnie z zasadami. Ostatnie zdanie w punkt 1.2 FAQ :lol:
-
Już niedługo będzie porządek ;]
-
Ja proponuje powołać komisje śledczą.....niech ona zbada tą sprawe... :twisted: :twisted:....a przewodniczącym niech będzie ojciec Tadeusz R.
-
Optymalnym wyjściem na przyszłość powinno być kasowanie postów naruszających regulamin, np. nakłaniających do oszustw i ostrzeżenie a w przypadku powstarzania się ich, ban i kropka.
Co do swobody wypowiedzi, grupy trzymającej władze, PRL'u i takich tam, to Forum to nie instytucja publiczna tylko własność Doliego i wszystkich, którzy pisząc posty, tym samym je budując, nadali mu taki a nie inny, troche ugrzeczniony, przyjacielski charakter. Z tego co pamiętam to były tu tylko 2 poważne kłótnie (Warsaw vs Franc i Sting vs Blacha).
Jak się nie podoba to nic ani nikt tu nikogo nie trzyma na sile, na forach blackjack i hazard też są działy o pokerze, można tam przenieść swoją aktywność.
-
A ja jak bana i tak nie mam, więc wychodzi na to że żadnego regulaminu nie łamałem i nie ładnie tak za plecami rzucać we mnie oszczerstwami a odnośnie tego o czym tu była mowa, to prawdę mówiąc dziwię się że ktoś to co pisałem kiedyś, brał na poważnie
Ostatnio edytowane przez Endurx ; 16-10-2009 o 01:55
-
starszego tematu nie dało sie odkopac? czy nie ma juz takich