-
mozliwe jest chyba w tym pokerroomach w ktorych moze wczytac kilka rozdan gdy mamy otwarty stolik i jestesmy narazie jako obserwator bo jedzie nie doszly do nas blindy
wiec na Pokerstars czy Fulltilt wtedy juz wczyta statystyki zanim zagramy pierwsza reke
-
Włączałem tę opcję na PokerStars i wraz nie pokazywało mi statystyk dopóki nie zagrałem choć jednego rozdania.
-
a mi na FT przy graniu cashowek HM zaimportuje i wyswietli kilka pierwszych rak (np 7 lub 9) a potem jakby sie zwieszal... nie importuje nowych rak, nie reaguje gdy gracze przy stole sie zmieniaja... macie pomysl, co z tym zrobic?
uprzedzajac: instalowalem nowy update ze strony
-
Swego czasu miałem ten sam problem z PokerOffice. Więc może to niekoniecznie wina HM...
-
yo, używam HM'a z kolegą, na dwóch różnych kompach, od wczoraj mam nowe podzespoły w kompie i musiałem zrobić formata, przedtem wszytko było idealnie, a teraz mam problem z HM'em. Zainstalowałem postgreSQL 8.3, później hm'a, wpisałem cd-keya i name. Natępnie piszę, że trzeba aktytować licencje online, więc klikam i pojawia się takie coś:
wybieram 1, jest błąd, wybieram 2 również aktywacja się nie powiodła:
Ocb ? Muszę napisać np. do supportu albo coś ?
-
Tak, musisz napisać do supportu. Choć raczej nie nadmieniaj im, że dzielisz HEM-a z kolegą, bo to nielegalne
-
Ale co im mam napisać ? Nielegalne ? Myślałem, że licencja jest na 2 kompy, że legal ... To kolega dzieli ze mną, a nie ja z nim, wszystko jest na Niego, także On czy ja mam pisać ?
Ostatnio edytowane przez Akindu ; 29-09-2009 o 12:54
-
Napisz prawdę, tzn. że zmieniłeś kompa. Możesz zresetować kody też samemu - Registration Home Page.
Licencja jest na 1 osobę i na 2 komputery, czyli np. PC + laptop.
-
no ok, kolega zalogował się tutaj Registration Home Page i zresetował kody, ale co dalej ?
EDIT: jest ok, po zresetowaniu, aktywacja przebiegła pomyślnie, thx
Ostatnio edytowane przez Akindu ; 29-09-2009 o 16:23
-
BTW - "please note that Holdem Manager licenses can't be shared, sold or transferred and all code resets are tracked and monitored. If a license is installed and active on more than 2 pc's at once then the code can be cancelled".