-
Jestem ciekaw czy w internecie sa dostepne jakies filmy instruktazowe jak grac w poka? czy lepiej poprostu sciagac reportaze z EPT lub WSOP?
-
Znam dwa filmy z udzialem Howarda Lederera:
1. Howard Lederer's Secrets Of No-Limit Hold'em (321 MB)
ed2k://|file|Howard%20Lederer's%20Secrets%20To%20Holdem%2 0Poker.avi|336545280|670AA2169BF76D3EDA27E7FE42548 C2F|h=RB5RVCKXU7IWSE52WL63IW5HBFZGGIUM|/
Nic ciekawego.
2.Howard Lederer's More Secrets Of No-Limit Hold'em (688 MB)
ed2k://|file|howard.lederer.more.secrets.of.no.limit.hold em.avi|721402592|66A16683555EDB5F71C30AF70823B9E3| h=HRCNJW7JLQI7PJVD2IC3D5Q7XFUD7UBZ|/
Ten wedlug mnie duzo bardziej interesujacy.
-
Mike Caros "Winning Strategies Texas Holdem Poker"
widział to ktoś? czy warto stosować się do jego rad, czy lepsze będą te lederera?
-
najbardziej pouczajace sa takie gdy ktos skilled gra w pokera online i nagrywa to frapsem lub czyms w tym rodzaju mowiac co robi i dlaczego. Szkoda ze zaden skilled player z tego forum (a nie watpie ze jest takich sporo) nie nagrywa tego. ale komu by sie takie cos chcialo robic.. .
-
ja znalazlem cos takiego w emule, ale mi jakis kodek sie krzaczy i nie moge wyswietlkic poprawnie :P...
-
ja ogladałem DVD hellmutha
Million Dollar Online Poker Secrets
Ale jakby to powiedziec trwa 30 pare minut z wieloma przerywnikami takimi jak pojawiajace sie tytuły zagadnien, ktore beda omawiane
wyglada to tak ze phil siedzie przy pokerowym stoliku przed nimk leza zetony i gada o pierdołach, generalnie takie info a propo pokera online raczej nic odkrywczego
Mam jego drugie DVD jeszce Million Dollar Secrets to Bluffing & Tells
ale jakos nie mialem zapalu by to obejrzec :wink: