Jeśli ktoś jest chętny, to szykuje się kolejny, fajny turniej w Ostravie Z Katowic to 95km, także półtorej godzinki jazdy max.
Strona: Garantované turnaje 2009
Jeśli ktoś zamierza nocować, to pisać na PW.
Przez moje forum tańszy nocleg
Jeśli ktoś jest chętny, to szykuje się kolejny, fajny turniej w Ostravie Z Katowic to 95km, także półtorej godzinki jazdy max.
Strona: Garantované turnaje 2009
Jeśli ktoś zamierza nocować, to pisać na PW.
Przez moje forum tańszy nocleg
czyli rozumiem ze w Main Event,możliwy tylko 1 rebuy?...jaki jets poziom pokera w czechach..grywał ktoś w podobnych turniejach?
są gdzieś satelity do tego turnieju? bo z tego co wiem to do ostatnich dwóch gdzie było 500k gwarantowane to ParadisePoker robil satelity.
Z tego co ludzie mi mówili, to Czesi reprezentują podobny poziom do graczy z turniejów za 1$ na Starsie
Przykład?
edit: a co do satelit, to nie mam pojęcia. Nie mam softu ParadiseOdpada kolejny użytkownik Pokerinfo – BigBellyBoy na późnej pozycji, będąc shortstackiem podnosi A9, do niego podbicia, BBB call. Flop AK8. Przeciwnik przed BBB atakuje, Polak Call, a za nim kolejny Czech robi mini-raise. Czeszka, będąca poprzednio agresorem, tym razem calluje, a BBB nie mając zbyt wiele żetonów, decyduje się na szybki allin. Dostał dwa sprawdzenia, ku wielkiemu zdziwieniu, od gorszych układów – para króli z flopa, oraz J9, czyli zupełne nic!. W tym momencie zaczyna się dziać magia! Turn:Q, River:T. Runner-runner straight eliminuje naszego rodaka z gry. Pogromcą znów Czeszka!
sprawdzałem , wczoraj oferte ParadisePoker i nie mają żadnych staelit. DOpiero teraz zobaczyłem date turnieju i ,że to w ten weekend więc na pewno nie bdzie
Ja sie wybieram na ten turniej, tylko nie bardzo rozumiem tej struktury Mozna wziasc rebuya w dowolnym momencie turnieju, nawet na stole finalowym :lol: dziwne...
Od ktorej sa zapisy i o ktorej zaczyna sie dzien 2?
'registrace od 19:00 hod'
finał o 17
Ja jadę na side event, 12k na start to lekka przesada
od nas z garage tez wybiera sie ekipa wiec jak cos to mozemy sie na piatek lub sobote zgadac
Jak to jest z rebajem? Mogę wziąć na start?