Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
    Funkcjonuje pod takim nickiem w pokerze internetowym , dlatego bardzo mnie zaniepokoiła ta sprawa.
    Kto i dlaczego założył konto na bardzo podobny nick, bo to nie jest raczej zbieżność nicków .
    Na TLPoker czytałem, że koleś próbował również podszywać się pod inne osób.

Przegląda
    Mysłowice/Gliwice
    IMHO koleś przyszedł się wybielić tą ściemą.

Nie chcę żeby ktoś np. grając na Poker Stars kojarzył ten nick oszustem. Ta osoba bezczelnie podszyła się pod ten nick i nie zrobiła tego przypadkowo , tylko w jakimś zamierzonym celu.

Przegląda
    Jaworzno
    Anoxic niedawaj pochopnie osadow...

Znam gracza o nicku konradk kilka lat, Ten o ktorym pisze jest z Suwałk i nr gg ma inny. Napewno jest graczem uczciwym i troszke mnie zaniepokoilo to co teraz przeczytalem na forum

Może administrator moglby sprawdzc IP tych dwoch co sie wypowiadają i porownac.
    Ostatnio edytowane przez vialli ; 28-05-2009 o 20:54

Przegląda
    Mysłowice/Gliwice
    Napisałem IMHO, bo dziwne wydawało mi się że ktoś się podszywa pod kogoś kto tutaj nie ma konta, ale skoro tak jest to zwracam honor

Przegląda
    Warszawa
    Tamten ma stale IP ktore jest juz zbanowane. Wiec jezeli to ta sama osoba to musiala zmienic IP.

Cytat Zamieszczone przez Doli Zobacz posta
    Tamten ma stale IP ktore jest juz zbanowane. Wiec jezeli to ta sama osoba to musiala zmienic IP.
    Watpie, tamten jest glupi jak lewy klapek adidasa ze stadionu dziesieciolecia, pisal do mnie na gg probujac podszywac sie pod Soprano, wiec

Nie jestem tą samą osobą , powtórzę napisałem ten post tylko dlatego , że dostałem informacje, że ktoś próbuje podszywać się pod mój nick , który funkcjonuje w pokerze online , żeby nikt nie kojarzył go z oszustem.
    Możliwe , że to zupełny przypadek, że ktoś założył konto na podobny nick, ale i tak bardzo mnie to zaniepokoiło i zdenerwowało , bo nie miło czytać takie posty : UWAGA ZLODZIEJ! widząc swój nick .