Witam
Z tej strony slazak, niektórzy mogą mnie pamiętać z organizowania lig pokerowych w Fun-City w Katowicach.
Ruszam z nową inicjatywą, która jest skierowana głównie dla początkujących i średnio zaawansowanych graczy, którzy mają dość przegrywania i chcieli by wygrywać
Do sedna:
Chce stworzyć grupę 5-10 osób które będę uczył wygrywającej strategii w turniejach double or nothing, możliwe, że później dojdzie do tego jeszcze nauka standardowych SnG i MTT ale to już niekoniecznie ja.
Ile można zyskać?
Grając tą strategią można osiągnąć standardowe 4-7% ROI co w turniejach DON przy multitablingu 9-15 stołów na raz jest dobrym wynikiem wygrywających graczy.
Grając dziennie po 70-100 turniejów na stawkach 10+1E miesięcznie można zarobić
100* 11 * 30 * 5% = 1650E plus najwyższy bonus dla moich graczy daje drugie tyle. Takim sposobem można zarobić 3K Euro (13 tys zł) w miesiąc pod warunkiem że dziennie gramy po 5-7h w zależności na ilu stolikach na raz gramy.
Co ja z tego mam i dlaczego dziele się wiedzą zamiast samemu grać?
Oczywiście nie robię tego za darmo gdyż dostaje niewielki % rake który wyrabiacie.
Wiedzą się dzielę, gdyż studiuje w Danii mam coraz mniej czasu na grę jeśli chcę zdobyć jakąś wiedzę na studiach.
Tak to mam czas dla siebie a na opłaty zarabiacie wy
Zdobywam doświadczenie w szkoleniu graczy, zarządzaniu graczami i kontaktowaniu się z graczami co mam nadzieję w przyszłości zaprocentuje.
Dlaczego myślę,że jak już się nauczycie grać nie przejdziecie na inny room z lepszymi ofertami?[/B]
Mam najlepsze oferty dla moich graczy i myślę, że trudno je będzie przebić.
W jaki sposób będzie się odbywała nauka strategii?
- poprzez filmiki instruktarzowe
- poprzez szkolenia live z użyciem mikogo (podgląd mojego pulpitu przez graczy i podgląd pulpitu graczy przeze mnie) i skype
- poprzez artykuły o strategii (takich artykułów dużo nie będzie chce się skupić na praktycznym treningu)
Wymagania jakie stawiam żeby ktoś mógł dołączyć do teamu DON:
- umiejętność grania na wielu stołach
- znajomość zasad TH NL i chodzby niewielkie doświadczenie
- możliwość grania przynajmniej 2h dziennie lub 14 h tygodniowo
- cotygodniowe pisanie blogu na forum strony Donteam
- przynajmniej 20E na grę na najniższych stawkach
Warto jeszcze napisać, że ja nie jestem profesjonalnym trenerem, a granie turniejów DON nie rozwija wszystkich umiejętności pokerowych ale na pewno początkującym graczom pomoże poznać ukryte smaczki gry i siłę agresji oraz pomoże opanować granie tight.
Moje wykresy z sharkscope z ostatnich dwóch miesięcy
Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania to proszę o kontakt:
slazak8@wp.pl
GG:4497214 (niewidoczny)
Pozdrawiam i powodzenia
slazak