-
Tak sobie pomyślałem że można by pogadać żeby w jakimś klubie grać. One są większe niż rock cafe, a poza tym w ciągu dnia do tego w niedziele nie czynne...
Co wy na to?
-
Ze względu na olbrzymie zainteresowanie rozważamy wszystkie opcje na zwiększenie limitu miejsc... ale jeśli masz na myśli wynajem lokalu pokroju Euforii czy QSC to uprzedzam, że jest to całkowicie nierealne. A nawet gdyby było to zapewniam, że w takim klubie wcale nie grałoby się komfortowo.
Najbliższy turniej na pewno odbędzie się w Rock Cafe. Zamówiliśmy dodatkowy stół, który do niedzieli powinien do nas dotrzeć. Jeśli tylko wymyślimy gdzie go wstawić, limit miejsc zostanie zwiększony do 54. Nie powinno też być więcej problemów z komunikacją między piętrami, tym razem obraz z laptopa będzie wyświetlany na wszystkich plazmach w całym lokalu.
Co w przyszłości? Odnośnie przeniesienia ligi w inne miejsce będziemy jeszcze rozmawiać w gronie organizatorów. Nie chcemy podejmować żadnych decyzji pochopnie, zwyczajnie musicie uzbroić się w cierpliwość.
Do zobaczenia przy stołach,
Paweł
-
skad tych ludzi tyle nawialo?juz nie ma miejsc do rejestracji
-
Spoko Paweł, zasugerowałem tylko bo fajnie by było jakby więcej osób miało szanse zagrać
pozdro
-
Ze wzgledu na duza frekwencje oraz rosnaca popularnosc ligi, postanowilsimy w gronie organizatorow przeznaczyc czesc kaski, ktora uzbieramy z puli masters na nowy stol przez co powiekszyc limit miejsc. Pula masters nadal bedzie duza (wieksza niz w poprzednim sezonie), a zarazem zagrac bedzie moglo wiecej osob. Przy 54+3 wolnych miejscach, kazdy spokojnie zdazy sie zapisac Miejmy nadzieje ze stol dojedzie juz na ta niedziele, bo jesli nie to limit zwiekszymy dopiero od next turnieju. pozdro!
-
Jest juz 61 osob, wiec nie wiem, czy i tak kazdy zagra
-
Tylko może też tak sie zdarzyć że ci co się zapisali mogą się nie stawić i wtedy będzie lekki przypał
-
Huuuu Huuuuu. Aż takiej liczby chętnych to się nie spodziewałem, a zapisy ciągle trwają. Ja w tym tygodniu się nie zjawię (praca). Wiem, że żałujecie . Marzena będzie musiała w niedzielę kogoś innego pomęczyć
Zachęcam do przyjścia na turniej. Będzie okazja zmierzyć się z naszą lokalną gwiazdą: Adamoooos The Pros'em - zwycięzcą JD Cup II.
Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!
-
Jezeli ktos z zapisanych osob sie nie zjawi to beda wyciagane konsekwencje. Wyraznie zaznaczylem ze do soboty do godizny 20 prosze dac znac, ze nie mozna zagrac wtedy zostanie wykreslony z listy i jego miejsce zajmie kolejna osoba. Licze na dojrzale podejscie do sprawy.
-
Zielony: powiem tylko tyle... sowe znasz?