Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie dotyczące Netellera najpierw zerknij do FAQ Netellera
http://www.neteller.prv.pl/
Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie dotyczące Netellera najpierw zerknij do FAQ Netellera
http://www.neteller.prv.pl/
Fajna sprawa! Niech Ci neteler placi za nowych klientow!
Mialbym kilka uwag:
1) Jak dokonać certyfikacji konta? Nie wiem, czy mam w tym przypadku racje, ale w tej chwili chyba sama rejestracja konta bankowego jest rowna z certyfikacja, wiec nie ma konicznosci wysylania scanow.
2)Jaki jest koszt używania karty Netellera? Warto wspomniec rowniez o oplacie zwiazanej z zamiana USD/CAD i w jaki sposob mozna sprawdzic aktualny kurs
3)W jaki sposób zarejestrować konto bankowe w Netellerze? Nieistotne podawanie numerow SWIFT poniewaz transakcja i tak jest realizowana przez IBAN...znacznie wazniejesze to pelne nazwy banku
4)przydalyby sie informacje o samej karcie... co zrobic kiedy zgubimy PIN, czy da sie zwiekszyc limit dzienny karty (nie da sie) itp.
Jak cos jeszcze wymysle to postarm sie napisac :twisted:
OK. Licze wlasnie na takie uwagi.
W wolnej chwili zrobie aktualizacje.
pzdr
To ja mam jeszcze jedno pytanie, niby tylko pośrednio związane z Netellerem, no ale..
W jakich bankomatach można wypłacać nominały 10, 20zł? W sumie dosyć to ważne przy wyłacie kartą Netellera.
W Kredyt Banku na pewno sa nominaly 20zl.
BZ WBK wyplaca dziesiatki, choc ja zazwyczaj wpisuej tak, zeby wyszla pelna suma i korzystam z bankomatow ING
Potwierdzam, mam konto premier rejestrujac jedynie konto bankoweZamieszczone przez AndrzejR
_
Ja bym jeszcze mial takie pytanie, jaki jest limit dzienny wyplaty karta? ( jesli sie nie myle to 2000pln? ) ale glownie chodzi mi o to co ustala ten limit, i jakie sa limity podczas wyplaty w innym kraju.
W PKO sa 20zW jakich bankomatach można wypłacać nominały 10, 20zł? W sumie dosyć to ważne przy wyłacie kartą Netellera.
Ostatnio edytowane przez radek0444 ; 09-01-2015 o 13:48
Witam.
Założyłem konto mam status premier przysłali mi kase na konto aktywowałem itd. teraz chcę wpłacić pieniądze na konto neteller. Mogę to zrobić za pomocą przelewu ale na jaki numer konta ? Czy na ten numer konta którym przelali mi mikroprzelew. Co wpisać w pole "tytuł przelewu" w niektorych portalach to bardzo ważne.
pzdr
1000 dolarow...Zamieszczone przez radek0444