Wczoraj planeta poker doczekała się 50.000 odwiedzin Zajęło to kilka lat, ale w końcu się doczekałem tej okrągłej liczby. Jako, że lubię takie 'jubileusze', wzięło mnie na wspominki i zajrzałem na najstarszą zapisaną wersję strony na 'wayback machine':
http://web.archive.org/web/200104040...edu.pl/~mrowa/. Jeśli ktoś jest ciekaw może oglądnąć stronę, z której wyrosła póĽniej 'planeta', początkowo będąca tylko dodatkiem do licznika (i oczywiście nieodżałowanego przykuwacza uwagi!!!). Sama planeta jest tam jeszcze z ery preturniejowej. Po długim czasie dopiero zrezygnowałem ze swojego ulubionego zielonego kolorku i równie gustownego różu :shock:
A czy ktoś jeszcze pamięta 'krainę opinii' ? PóĽniej ustąpiła miejsca liście dyskusyjnej (tam to się dopiero możnaby doszukać ciekawych postów :wink: ), by wreszcie Doli wziął sprawy w swoje ręce i powstało to forum.
Trochę się rozpisałem o pierdołach, ale tak mnie coś naszło na sentymenty. Może na koniec chociaż mała ciekawostka. Do dziś niepobity rekord w liczbie wejść na planetę padł 28.IV.2003 r. - dlaczego akurat wtedy? Grzebiąc w starych programach telewizyjnych można odkryć, że dzień wcześniej w TVP lecieli 'Hazardziści' i wszystko staje się jasne...