no ja nie mowie ze poczatkujacy maja nic nie dostac ale przy takiej formie jak teraz ta promocja nie jest idealna dla nikogo W sensie ze przydial nagrod nie liczac Wojtasa jest dosc mocno splaszczony ;d
Tak jak mowie mogla by byc oddzielna promocja dla poczatkuajcych i "zaawansowanych"
Pozatym nie oszukujmy sie promocje sa robione po to by zwiekszyc zyski PS ktore jest normalna firma i ci ktorzy graja duzo i zostawiaja duzo raku powinni byc znacznie lepiej wynagradzani niz Ci ktorzy tego nie robia to przeceiz normalne prawo rynku czy jak je tam nazwac
stali klienci zostawiajacy w danej frmie duzo $$$ zawsze moga liczyc na specjalne traktowanie i tak byc powinno nawet jesli moze to sie wydawac niesprawiedliwe wobec tych mniejszych
Pozatym kazdy przedstawia swoje stanowisko chyba naiwnym bylo by sadzenie ze np mnie obchodza gracze z mikro stawek i na odwrot to na jakie promocje ja bede mial szanse nie obchodzi ich
Wiec smieszne jest komus nie podoba sie np ja ten kto ma zamiar zadomowic sie na PS i grac duzo chce "wywalczyc" sobie jak najlepsze warunki do tego
Kazdy ma prawo do opowiadania sie za opcja ktora najbardziej mu odpowiada wiec zamiast ironizowania na temat czyis propozycji kazda 'strona" moze przedstawiac swoje pomysly i argumenty
Generalnie daje sobie juz siana z pzekonywaniem graczy do moich pomyslow i sposobu myslenia Na szczescie decyzja bedzie zalezala od PS