kita szczęście zawsze sprzyja lepszym chyba znasz to motto ale pamietaj raz nie zawsze dwa razy nie wciąż hehe aha i pzdr dla damiana
kita szczęście zawsze sprzyja lepszym chyba znasz to motto ale pamietaj raz nie zawsze dwa razy nie wciąż hehe aha i pzdr dla damiana
Kitos, nie ma sensu prowadzic kolejnego zapisu uczsestnikow. kazdy kto byl, ten wie ze tur jest organzowany co tydzien w czwartek, ew. nowi gracze ktorzy nie mieli okazji byc na pierwszym spotkaniu niech dadza znac o swoich przygotowaniach do rozgrywki w GWL... jOO
Ostatnio edytowane przez Emilos ; 05-07-2008 o 13:31
tak jak mowisz emil kto bedzie to bedzie wiekszosc juz wie ze w czwartki gramy i tyle
Siema Gostyniacy!!
Macie w planach zorganizowanie terminatora part II?? cisnelismy do Was az z Jeleniej Gory, a ze impreza byla udana to przydaloby sie cos takiego powtorzyc. Macie cos w planach???
jakies wiekszy turniej we wakacje bedzie ale jeszcze nie wiadomo czy terminator czy zwykly freezout za podobny hajs jak na terminatorze.
P.S. w kolejnym turze GWL honduras chyba zasili szeregi gostynskiej pokerowej szajki. kilka razy sie zagra gdyz czas zaczac nowa ere holdem'owskich zwyciestw po juz wymazanym z pamieci II sezonie GLP.
new_face_PM
Hmm a dlaczego z gory zaraz zalozenie ze bedzie slaba frekwencja ? W sumie nie wiem, moze sie wypytwaliscie poprzednich bywalcow czy wpadna.. jednak sprobowac zawsze mozna..
tfu, tzn. sam bym nie gral, ale jezeli ostatnio wypalilo i bylo tyle pozytywnych opinii, to raczej dobrym pomyslem jest terminator v 2.0
Ostatnio edytowane przez Emilos ; 05-07-2008 o 20:57
Myślę że również bym przyjechał na jakiś większy turniej jeżeli takowy się odbędzie
Jeśli już to jestem za freezeout'em 100. Zdecydowanie przeciwko formule re-buy.
Pozdrawiam, Damian.
grzela ty jestes ale niezapominaj o innych ....