-
to prawda że za każdą zaproszoną osobą w titan poker dostaje się 75$??
-
Najlepiej pytaj support tam dowiesz się o aktualnych promocjach oraz dopytasz o szczególy poszczególnych z nich.
-
-
Czy ktos wypłacał może pieniądze z Titana na konto bankowe?
Ile czasu idzie kasa i czy trzeba im wysyłać jakieś skany rachunków, bo słyszałem o czymś takim.
-
Kasa idzie standardowo 3-5 dni.Wypłacałem bez żadnych kłopotów na konto.Lepiej jednak założyć konto Neteller lub Moneybookers,jest to co prawda nieco droższe,ale wtedy już nie żadnych problemów po procedurze weryfikacyjnej.pozdrawiam
-
Żadnych problemów po procedurze weryfikacyjnej?
Co masz na mysli ?
-
Witam
Zlecilem wyplate z titana i mam banie bo chcialem wyplacic na netelera a wyplacilem nie wiem gdzie. Co oznacza to takie zolte?? Ze gdzie niby ta kasa ma przyjsc? Wyplacilem w piatek a na netku narazie nie ma kasy i w oczekujacych na titanie tez nie ma.
-
Zdaje sie ze jakis czek.
Może możesz ich poprosic zeby to anulowali.
-
A nie chce mi sie do nich pisac, zreszta pewnie juz za pozno bo nie mozna anulowac w lobby. Na szczescie jakies grosze tak wyplacilem.
Tez mi sie wydaje, ze to czek to najwyzej pojde do banku i moze jakis wielkich oplat nie bedzie i dostane na kebaba lol.
-
najlepiej to chyba w bzwbk za 20pln... realizacja kolo miecha, wiec nie jest tak pieknie jak ci sie moze zdawac :P ... a w innych bankach az szkoda gadac...