Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Literatura

Proponuje otworzyc osobny temat z tym ftp i aktualizowac za kazdym razem jak ktos podrzuci cos nowego.

Dzieki za Kinga Yao!

Przegląda
    Anfield Road
    Cytat Zamieszczone przez zbrochu
    Proponuje otworzyc osobny temat z tym ftp i aktualizowac za kazdym razem jak ktos podrzuci cos nowego.

Dzieki za Kinga Yao!
    Juz taki temat był, ale większośc ludzi na tym forum wyznaje zasade że kserowanie to kradzież i nie popiera tego typu tematy.

Soprano

Przegląda
    Podkarpackie
    Witam.

Szukam książki Limit holdem , łatwej do zrozumienia i w zastosowaniu na blacie , jeśli ktoś czytał jakieś ksiązki tego typu proszę o udzielenie informacji na temat tytułu i jakieś szczególiki na temat booka .

Limit 4ever :lol:

Przegląda
    Ciasto
    obadaj co ci lezy na www.amazon.com
    ja proponuje ksiazke millera

Kilka osob sie zglosilo do mnie wstepnie ale po mojej odpowiedzi kontakt sie urywal. Myslalem ze po prostu nie sa zainteresowani.

Jednakze, wyczytalem na dzis ze kilka osob narzeka na to samo - nie dochodza do nich wiaodmosci prywatne.

Jesli ktos do mnie pisal i nie otrzymal ode mnie odpowiedzi, prosze o kontakt mailowy: sport_tipster@wp.pl .

Na wszystkie PW odpisalem.

Przegląda
    Podkarpackie
    ok dzięki Kakashi lukne tam pozdro.

Przegląda
    Wawa
    Hejka,

słuchajcie kupiłbym następujące książki:
    "Super System II" Doyle Burnson
    "The Theory of Poker" David Sklansky
    "Holdem Poker for Advance Player" David Sklansky
    "Harrington on Holdem : Expert Strategy for No limits turnaments" Dan Harrington
    Może ktoś z Was ma na zbyciu te ksiązki ( przeczytał i już mu nie potrzebne ). Wiem , że można kupić na amzon.com, ale szukam tego w Polsce. Płacę gotówką i mogę zaoferować za używaną książkę w dobrym stanie przyzwoitą ceną ( powiedzmy 50% - 70% ceny nowej na amazon.com - zależy od stanu )
    Kontakt do mnie : karolnida@poczta.onet.pl

Pozdro:
    Karlos