O etykiecie przy stoliku poczytaj na pokertexas.pl
Swoich napojów wnosić nie można, ale po co jak są za friko??
O etykiecie przy stoliku poczytaj na pokertexas.pl
Swoich napojów wnosić nie można, ale po co jak są za friko??
Aaaa no to jak sa za friko to ok
http://www.pokertexas.pl/pokerowa-st...erowa-etykieta
A tu masz ten link, o który prosiłeś
A to mam jeszcze jedno pytanie na ktore nigdzie nie moglem znalezc odp... Jaka jest struktura wyplat??
O i moze jeszcze jedno, czy sa jakies stoliki 1/2pln i czy da sie na nich "normalnie" pograc tzn czy co drugie rozdanie nie lataja alliny
Jak sie uzbiera skład to można taki stolik założyć, akurat w czwartek jest na to szansa.
Struktura wypłat zależy od ilości uczestników, ale w czwartki jest sporo osób, więc zazwyczaj jest osiem miejsc płatnych...
Ostatnio edytowane przez Kirek ; 20-02-2008 o 23:51 Powód: usunięty zbędny cytat
Czyli ze jak turnieje trwaja 5 godzin to pol wpisowego na parking jeszcze musze wylozyc ?? Czy zle zrozumialem ze powyzej
4h placi sie za kazda godzine 10 zeta ??
A co do pokera na turniejach rozdaje dealer czy gracze ??
Pozdro
Z tego co się orientuję to w ten weekend ma być jakiś grubszy turniej w Hiltonie. Akurat będę w Warszawie i miałem zamiar pierwszy raz odwiedzić Hiltona w czwartek/piątek/niedzielę (niepotrzebne skreślić), ale nie wiem czy w związku z tym turniejem jest sens. Czy tak jak zwykle będą organizowane stoliki w trakcie tego turnieju?
No i najważniejsze. Napewno było to też poruszane wcześniej w tym temacie, ale nie bardzo mam siłę czytać wszystkie 58 stron. Czy są jakieś wymagania dotyczące ubioru? Wpuszczą mnie w ogóle w białych butach, czy muszę zakładać pantofle? Może dla niektórych te pytanie będzie śmieszne ale nigdy nie byłem w polskim kasynie a nie po to będę jechał żeby mnie nie wpuścili
I tak z ciekawości - ile mają tam stolików?
W tym tygodniu odbędzie się Festiwal Pokerowy. Szczegóły kilka stron wcześniej. Tutaj skrót:
POKER TOUR 2008
2008-02-25 Monday 20:00 No Limit Texas Super Satellite Unlimited rebuys 33 EUR Poland
2008-02-26 Tuesday 20:00 No Limit Texas Freezeout 165 EUR
2008-02-27 Wednesday 20:00 No Limit Texas (Terminator) Freezeout 220 EUR
2008-02-28 Thursday 20:00 No Limit Texas Unlimited rebuys 110 EUR
2008-02-29 Friday 20:00 No Limit Texas - Main event (2 days event) Freezeout 750 EUR
2008-03-01 Saturday 20:00 Side event - No Limit Texas Unlimited rebuys 55 EUR
Stoliki furczą codziennie, więc o to się nie masz co martwić, podczas Festiwalu gra będzie chyba w ogóle 24h na dobę, a nie tylko od 19 do 7...
Możesz przyjść ubrany w miarę luźno, byle nie w dresie...
Są 4 stoliki pokerowe, ale jak gra więcej ludzi to gramy czasem nawet na stołach do black jacka, jeśli jest taka potrzeba...
Ktos sie wybiera jutro na freezoucik? Czy wiekszosc bedzie na WLP(do warszawiakow) nie wiem czy jest sens cz lepiej sroda(terminator).