Godzinna sesja i jedna dziwna zwiecha. Wiadomo cos czy bedzie dzialac PAHUD lub GT+? Tak jak juz ktos napisal przydalaby sie mozliwosc skalowania stolow oraz mogliby zrobic shorty 6 osobowe.
Godzinna sesja i jedna dziwna zwiecha. Wiadomo cos czy bedzie dzialac PAHUD lub GT+? Tak jak juz ktos napisal przydalaby sie mozliwosc skalowania stolow oraz mogliby zrobic shorty 6 osobowe.
WItam, dla mnie najważniejsze to skalowanie stołów, szorty 6max bez turbo, i mozliwość miany tła otoczenia i stołu i było by elegancko
Pozdrawiam
Glupie pytanie ale nie gram tam - nie ma zadnych stolikow 6max??
zadnych, są 5-max
Dzieki za odpowiedz.
5max jest ok, nowe zmiany tez mi sie podobaja, jedyne nad czym trzeba popracowac jesli o mnie chodzi to problemy z utrata polaczenia i w wyniku wywalaniem ze wszystkich stolikow, bardzo irytujace jesli ktos ma np 7 stolow i na kazdym odpalonego huda i przez utrate polaczenia na 30sec czy minute musi wszystko ustawiac od nowa a i tak np nie da sie czasami zajac tak dobrych miejsc jak mialo sie wczesniej. Poza tym pojawiaja sie bledy w pt np. 4/890 rozdan albo ok 20/3200 niby nie duzo ale jednak.
Niech w koncu te szpece z dzialu technicznego zrobia zeby na heads up byly do rejestracji przynajmniej dwa stoly na kazdym poziomie,a tak to trzeba sie zarejestrowac do jednego i czekac az sie za jakis czas drugi pokaze,bo jak ktos gra pare stolow na raz to jest troche uciazlwe.Kiedys tak bylo,ale niestety po update znowu sie schrzanilo!
Pozdro
a kiedy pojawia sie stoliki cashowe HU ? najlepiej z jakims pomniejszonym rake
Jeszcze jedna paranoja !!!
mianowicie w turkach RB zapytanie o addon mogloby swiecic przez cale 5 min przerwy !!! a nie 5 sek jak to mialem teraz
niektorzy musza do Wc
aaaa i zapomniana kropka za 3 zerem pod koniec turkow nie wiadomo czy zaklad wynosi 10 czy 100 tys.
Pozdrawiam