Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Przegląda
    Szczecin
    No tak, ale to byl w sumie sredni kolor, po drugie dzieki takiemu checkowi mozemy czasem zminimalizowac starty. Myslales kiedys o tym ? Zalozmy jakby wyleciala na river i zagral by bet pota, to bym dal tylko call i starcil 58€ Wersja Achemika pocisnal bym na turnie (pewnie zagral bys 2/3 / POT , dostal bys call, zbudowal bys pule do 138€ w pierwszym przypadku i do 174€ w drugim przypadku i na 99% zobaczyl bys all-in (93€ / 73€) na river foldnal bys ? Watpie.

Dla mnie flush nie zawsze = ALL-IN / WIN ( a tym bardziej "Niski" ), ale ja jestem slaby i sie nie znam.

POZDRAWIAM

Przegląda
    dla mnie też niski kolor nie równa się allin

ale nigdy nie daje komuś za darmo zobaczyć rivera na takim stole

Przegląda
    Szczecin
    Nie zgodze sie ze nigdy ! Czasami sie daje aby wymusic u goscia blef, jezeli mamy jakiegos LAG`a. Ale ZAZWYCZAJ sie betuje.

Przegląda
    Łódź
    joker ale w takim przypadku raisowales przed flopem i reraisowales na flopie wiec bardzo malo prawdopodobne wydaje sie ze masz flusha jesli gosc ma slabo to na river i tak ci nie dolozy ale trzeba miec nadzieje ze gosc ma conajmniej dwie parki i jak dolozy cos na turnie to na river prawie zawsze dolozy

jak tak zagrales to masz zonka ja rzucam moneta czy sprawdzic goscia jesli nie mam reada ze ejst bardzo tight lub ze lubi wielkei bluffy

Przegląda
    Poznan
    Joker mozesz napisac jak sie to rozdanie skonczylo?

Pozdrooweczki

call i reload jak coś

Przegląda
    Szczecin
    Cytat Zamieszczone przez teki Zobacz posta
    Joker mozesz napisac jak sie to rozdanie skonczylo?

Pozdrooweczki
    Oczywiscie. Po krotkim namysle dalem jednak call. Mial

Reload moze nie, bo mialem 2,5BI, ale wiem o co chodzi

POZDRAWIAM