Poprostu przelal pieniadze ze swojego rachunku bankowego na konto moneybookers (chyba) Ja tez tak robilem.
Co do mnie to ja np. mam czekac na jakis list z kodem od nich, ale jeszcze go nie widac.
Załóż drugi rachunek na osobę zaufaną/rodzina,znajomy/.Po weryfikacji po prostu przelewaj ze swojego "trefnego" konta na to drugie konto w ramach Moneybookers i z niego wypłacaj bez problemów.Ja też tak muszę robić.pozdrawiam
To sa jaja :
Mail o godz. 15:34
Niedawno prosił(a) Pan/Pani o zweryfikowanie adresu na koncie Moneybookers. Pragniemy poinformować Pana/Panią, że list weryfikacyjny został już wysłany. W zależności od szybkości obsługi pocztowej w Pana/Pani kraju, przesyłka może zająć 2-5 dni roboczych. W liście znajdzie Pan/Pani wskazówki jak zakończyć proces weryfikacji.
Dziękujemy za współpracę z Moneybookers!
Zespół Moneybookers
Mail o godz. 19:03
W związku z zaistniałymi problemami ze strony naszego dostawcy listów do weryfikacji adresu, korespondencja wymagana między 15 a 19 września będzie opóźniona. Zaległe listy zostaną dostarczone tak szybko jak to będzie możliwe.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności oraz wszelkie opóźnienia, które mogą zaistnieć w związku ze zbliżającymi się świętami oraz Nowym Rokiem.
Z poważaniem,
Zespół Moneybookers
lol
A tak pozatym to mogli chociaz zmiecic miesiac z wrzesnia na grudnia
mi list szedl okolo 2 tygodnie :P, musialem sobie zwiekszyc limit bo ten po weryfikacji poprzez konto bankowe szybko wyczerpalem a niemialem zamiaru czekac 90 dni, cierpliwosci :P
chcialem uzywac mb jedynie jako zrodla przelewaniu pieniedzy z jednego roomu na drugi (nie planuje wyplacac na konto bankowe w najblizszej przyszlosci), czy aby wyplacac/wplacac z roznych roomow musze cokolwiek weryfikowac?
btw ma ktos doswiadczenie z Cake Poker? Mam tam zamrozone jakies $20 ze starego freerolla i chcialbym je wrzucic na PS. Musialbym najpierw cos wplacic i/lub weryfikowac karte/konto/adres na MB?
Jezeli nie masz zrobionej weryfikacji to masz limit 1200$ (cos kolo tego) na transakcje wychodzace z twojego konta MB
ty, a wyplaty z roomow na mb bezproblemowo?