-
Widus jak możesz to napisz do mnie na GG: 1973833 wstępnie z Raven'em i Loop'em dogadaliśmy się na 50zł NL.
-
Loop - mam już lokal, w którym możemy grać w poniedziałki/niedziele - inne dni odpadają, zalety - dość spokojny i mają okrągłe stoły, oprócz tego poznałem 4 nowych gości co też są chętni grać o większe stawki w Texasa (dotychczas grali NL20 do 40zł). Jedyny problem to okres wakacyjny, 2 z nich wraca na koniec sierpnia, Raven dzisiaj też wyjerzdza. Musimy poprostu przeczekać ten okres ...
Widus napisz do mnie na GG lub mail'a:
GG: 1873833
mail: tesseract@wp.pl
-
pisalem na GG do Ciebie na numer podany wczesnie, ale bez odzewu...
Teraz podales inny (zamieniona jedna cyfra) na ktory mam pisac?
OK juz sprawdzilem ten pierwszy jest Twoj.
-
Witam ponownie,
TesseracT - milo, ze poswieciles swoj czas na poszukiwania lokalu Jesli chodzi o "okres urlopowy", to jak najbardziej zgadzam sie z Toba, ze trzeba go "przeczekac"...sam wrocilem z Wybrzeza no i mam zamiar jeszcze tam wrocic "na chwilke" :wink: ...takze, jak wszyscy sie zjada, to ustalimy co i jak i gramy
-
Bydgoszcz z tej strony
chetnie podjade do Torunia troche pograc. zawsze zreszta moze kilku Bydgoszczan wsiasc w jeden samochod i przyjechac razem
50zl NL (0.25/0.5) brzmi rozsadnie. raczej nie wiecej, bo chyba chodzi o to, zeby glownie sie dobrze bawic, nikt fortuny nie zbije
w razie czego dysponuje walizami 2x300 zetonow.
sa juz jakies konkrety?
-
Zamieszczone przez
SzajbuS
Bydgoszcz z tej strony
Witam serdecznie,
Juz myslalem, ze w Bdg nikt wiecej nie gra w NL,a tu prosze :shock:
Jesli chodzi o "konkrety", to po wstepnych ustaleniach z TesseracT'em powstal nastepujacy plan :lol:
TesseracT znalazl w Toruniu "pub" gdzie mozna spokojnie pograc w niedziele i poniedzialki. Z tego co wiem, to dysponuje zetonami...ale ich nigdy za wiele :lol: Zdecydowalismy sie przeczekac okres sierpniowy, bo wiekszosc ludzi jest w rozjazdach, ale wracamy do pomyslu jakos na poczatku wrzesnia. Wiem, ze "ze strony Torunia" bedzie ok.5 osob. Ja rowniez przyprowadzilbym przynajmniej jedna osobe, takze juz mozna cos pograc.
Ustalilismy, ze w ramach spotkania "organizacyjnego" zagramy najpierw 50zl NL (0.25/0.5), a jak juz sie zgramy organizacyjnie, to moze jakis tournament...we will see. Tyle nt. "Torunia"...ale jesli masz w Bdg jeszcze pare osob do NL, to mozemy rowniez ustawic sie na jakas gre w Bdg...daj znac, czy jestes zainetersowany (najlepiej na GG: 5433035).
-
Niestety w Bydgoszczy nie znam nikogo, kto gra w pokera. Po prostu na codzien mieszkam w Poznaniu (studia), ale teraz sa wakacje
Jakby bylo cos grane w Bdg to z checia wpadne.
-
No to pozostaje nam czekac na TesseracT'a i reszte ekipy z Torunia, bo ja Bdg znam 1 !!! osobe grajaca w NL :?
-
kurcze przeoczyłem ten wątek, jestem z Włocławka i pisałbym się na takie spotkania w Toruniu, ale w tygodniu pracuje więc mogę tylko w soboty i niedziele
moje gg: 3768244
-
Loop, Szajbus, Raven miałem formata dajcie mi swoje GG lub napiszcie do mnie (1973833), bo chce już się umówić na konkretny termin w przyszłym tygodniu.