Cytat nr 1 (comp)
Cytat nr 2 (ostrybyk)
Cytat nr 3 (luk1975)
Cytat nr 4 (sko87)
Cytat nr 5 (mosznik)
Cytat nr 6 (kamyk1111119)
Cytat nr 7 (wyevaud)
Cytat nr 8 (przemson)
Cytat nr 9 (12345678)
Cytat nr 10 (Seq)
Popieram w 100%. Poziom słabiutki. Poza nr 3 nawet się nie uśmiechnąłem. Widać u nominującego duże braki w lekturze forum.
Poza tym, że:
a) to nie ja nominuję posty, tylko wszyscy użytkownicy,
b) w ankiecie mieści się 10 postów (co napisałem już wcześniej, ale oczywiście po co się męczyć i czytać), a te o których mówicie BĘDĄ PÓŹNIEJ,
oczywiście macie rację, przepraszam.
o ile dobrze pamietam to wszystkie te co wymienili wyzej cyslalem ci na priv.
ale moze gdzies przepadlo jak pisales klopoty z lapkiem czy cos takiego...
mamnadzije ze loty 3 szybko sie ukaza i bedzie uzupelnienie wlasnie o te posty.
pozdr.
z tych wymienionych jak juz pisalem tylko nr.3 !!!
Nie no! Ludzie, czy to naprawdę są tacy "inteligenci" czy tylko udają? Przecież ciężko uwierzyć, że oni piszą takie pierdoły na poważnie! Rany boskie, ale debile... Mi tu jeszcze zabrakło Brigantosa (słynne pytanie jak wypłacić kasę z TONYGPOKER i godzinę później wielki lament, że przerżnął wszystko w kasynie internetowym). O Flexie już nie wspomnę...
Dla mnie "miszczem" jest Mosznik w komplecie z mamą
hmm... Z tej 10 to poraziła mnie książkowa wiedza nr 2
Z zazdrością czytałem o zdolnościach inwestycyjnych nr 7 i 9
Załamała mnie mama mosznika i obawiam się, że nowe wybory nie wiele zmianią w tym największym w europie cyrku zwanym Polską. Nieco podbudował mnie nr 4 tym jaką troske wykazał z sprawie okradzionego z BBJ kolegi
Ostatecznie wybrałem mosznika, a właściwie to jego matka raczej zapewniła mu udział w finale
btw: Fakt w tej 10 zabrakło kilku genialnych postów. Jednak nikt nie jest w stanie wszystko wyłapać, dlatego może powstanie wątek w którym będziemy umieszczać swoje typy, a pod głosowanie poddawać te, które spotkają się z największym uznaniem. Na 10 możemy głosować co miesiąc (posty się znajdą) i do finału przejdą 2 najlepsze. To taka moja luźna propozycja.
hahahahahhahaha nice Jack !