Wyrobiłem PO, wgrałem bazy z pokerromów i mam problem, mam kilka nicków może ktoś wie czy da się to połączyć?
pozdrawiam
Wyrobiłem PO, wgrałem bazy z pokerromów i mam problem, mam kilka nicków może ktoś wie czy da się to połączyć?
pozdrawiam
w pt jest coś takiego na ostatniej zakładce (prferences) jak się odpali 'ring games' -> i mamy: aliases gdzie można dodawać do swojego nicka inne (w ramach tego samego pr), jeśli to inne pr to raczej się nie da chyba, tzn. można wgrać wszystko i się przełączać, nie wiem jak w po jest, ale szukaj czegoś co się nazywa: aliases
Przepraszam za zamieszenie, już mam.
pozdrawiam
No ja to myślałem że aliasy są po to, aby użytkownik PT mógł oglądać swoje rozdania z różnych pokerowni. Tzn. jeśli np. na PS mamy nicka PokerGod, na Absolute równiez PokerGod i na FTP PokerG, to np. dla nicka PokerGod na Starsach zakładamy sobie dwa aliasy:
Absolute -> PokerGod
FTP -> PokerG
i widzimy swoje rozdania ze wszystkich trzech pokerowni. Przynajmniej ja tak mam od zawsze. Być może można też zakładać aliasy dla różnych nicków z tej samej pokerowni, ale nigdy tego osobiście nie sprawdzałem.
PS. Aliasy są w zakładce "General Info".
jdx
bardzo prowdopodobne że masz rację, pisałem ze swojej dziurawej pamięci
Bo i mam kolejny problem mam włączonego live trackera i nie czasami nie opuszcza rozdania (żeby było śmieszniej przeważnie wygrane). Wie ktoś może jak temu zaradzić? Z góry dzięki za pomoc.
pozdrawiam
Czy ktoś ma również problem z wyświatlaniem danych z PO przy staolikach w ongame (Tower).
Od jakiegoś czasu, kiedy otwieram kilka stołów ptaszek w ustawieniach lobby przy "enable statistics" znika i PO przestaje wyświetlać dane przy zawodnikach.
Ktoś coś poradzi?
pozdrawiam
A taka prosba.Czy ktos moglby wkleic jakies objasnienia to poker office?Z gory dziekuje.Interesuje mnie praktycznie wszytko bo dopiero co go odpalilem i nie wiem narzie co sie z czym je.
tu masz pelna instrukcje
http://www.pokeroffice.com/doc/index.html
Mam taki problem: Importuję dane z plików historii z Titan Poker. W tych plikach nie ma pewnej danej, której Poker Office się spodziewa (Game Level). Pyta wtedy, czy mimo to importować, klikam Yes i jest ok. Tylko że pyta przy każdej ręce i nie ma opcji "Always", więc będę klikał to Yes do Bożego Narodzenia...
Znacie jakieś rozwiązanie?