-
Jutro wylatuje do Stanow, wiec na wakacje raczej nie bede mogl zbyt czesto zagladac na forum, tak wiec dalem Kirkowi jako najbardziej zasluzonemu forumowiczowi (przynajmniej po ilosci postow ;P) funkcje moderatora, jakby ktos zaczal zasyfiac forum to kirek mam nadzieje zrobi porzadek, w razie co Marian ma dostep do wszystkich plikow i bazy wiec w razie co tez moze pogrzebac (na wszelki wypadek zrobie backup . Organizowanie czwartkowych turniejow tez przekazalem Kirkowi. Niestety pewnie nie bede mogl zagrac na 20 turnieju, ale jubileuszowy i tak wg mnie bedzie 25 ;P a na nim powinienem byc
Na forum sprobuje co jakis czas sie pojawiac, w zaleznosci od dostepu, bo wstepnie mam wyladowac na jakims zadupiu niedaleko Cleveland
ps. Jak komus nie dziala cos, albo ma do mnie jakies ostatenie pytania to dawajcie szybko znac, bo o 4 rano mam byc na lotnisku.
-
A co mi ta, Marian dostaje prawa administratora
-
-
Tylko daj znać jak ci się tam powodzi, jak praca itd.
GL,
Warsaw
-
doli taka sciema z tym wyjazdem do pracy ; tak naprawde pojechal doic cieniarzy us boys ktorzy dumnie sie zwia ppp...
-
Znalazlem jakas biblioteke i mam dostep do sieci, w prawdzie tylko www ale dobre i to , dzisiaj mialem pierwszy dzien w robocie, nie wiem jak to sie po polsku nazywa, ale chyba cos w stylu projektowanie krajobrazu czy cus takiego, landscaping, a ja robie jako robol sadzacy roslinki, podlewajacy itd. w sumie 9$ za godzinke, ale pracodawca jest bardzo spoko, zreszta polskiego pochchodzenia i powiedzial ze niektore zlecenia bede platne wiecej, tak wiec dzisiaj placil nam 20$ za godzinke ;P. Pogadalem z nim troche no i okazalo sie ze ma znajomego milosnika pokera, tak wiec moze wprowadzi mnie do jakiejs niewielkiej farmerskiej gry domowej (pamietacie jak to wygladalo w hazardzistach, a raczej jak sie skonczylo ;P). DObra, nie bede sie rozpisywal, siec jest wiec zerkac na forum bede
-
Cześć Doli,
czyli jest dobrze, jak nie lepiej...
No i jeszcze ten znajomy od pokera... ehh...
Grzej tam miejsce, trzymaj kontakty i za rok jedziemy razem
Trzymaj się,
pzdr, Warsaw
-
Doli,
A moze tam na farmie sprzedaja Texas Holdem i Theory of Poker?
Mam straszne klopoty aby je kupic przez siec (nie chca wyslac, klopoty z platnoscia lub jakies kosmiczne terminy) a w polsce moge tylko pozyczyc od Mariana ta druga pozycje, wiec moze bys mi kupil i przywiozl ze soba a ja pokryje wszelkie koszty?
Dzieki i milej pracy,
Goral
-
W sumie to nawet moze moglbym sprzedac ci swoje, a swoja droga ja kupowalem z 4 ksiazki na ebayu i nie bylo zadnych problemow, nie pamietam jkuz jak gosc sie nazywa, ale ma duzo opinii i sprzedaje lekko zniszczone ksiazki, o nawet polowe taniej, okazalo sie ze te zniszczenia to np. zagiety lekko rog i rysa na okladce ;P tak ze polecam, jak go nie znajdziesz daj znac, to sprobuje odnalezc jego login.
-
Juz zamowilem, ty anyway
Goral