-
Ponieważ dochodzą do mnie głosy o chęci uczestnictwa w II edycji mistrzostw Heads-Up postanowiłem rozpocząć nowy wątek na forum aby sprawdzić rzeczywiste zainteresowanie.
Pierwszy turniej odbyłby się w ściśle określonym terminie natomiast tworzące sie pary w późniejszych etapach drabinki umawiałyby się indywidualnie tak jak to miało miejsce w poprzedniej edycji!!!!
Liczę na wasze opinie na ten temat!!!!
Pozdrawiam!!!!
-
-
-
Moze bym wpadl, zalezy od terminu;d
-
troche za malo konkretow zeby sie deklarowac ale wstepnie jestem za....
-
Konkrety beda jak beda chetni. Propozycje przedstawilem zeby zobaczyc jakie jest zainteresowanie. Wszystko bedzie sie odbywało na takich samych zasadach jak edycja I.
-
jako, ze tym GŁOSEM jestem ja wiec tak tak tak
http://forum.pokerzysta.pl/showthread.php?t=4489
sadze, ze drabinka maca była fajna ale niestety pozwala grac 16 lub 32 graczom. A jak nam sie zgłosi 23-czy 26 bedziemy odwalac? szkoda by było.
Łukasz moze lista tych ktorzy zagraja na pewno jak na mistrzostwach normalnych
Co do graczy z poza wielkopolski to pamietajcie ze to nie bedzie jeden dzien tylko pewnie ze 4 spotkania jesli sie zagra w finale. Nikogo oczywiscie nie odstraszam
wpisowe sadze 70-80
w tym 2 puchary
wiekszy dla mistrza
i drugi mniejszy dla viceMISTRZA z takim napisem jak jest do teraz na trybunie Groclinu ;P
-
zaleznie od terminu ale ja bym sie pojawil
-
tez bym chetnie zagral
4 spotkania troche odstraszaja, miejmy nadzieje ze uda sie choc ze 2 poziomy drabinki zagrac na jeden wieczor (oczywiscie jak gracze beda mieli taka mozliwosc)
wpisowe proponowalbym kolo 100zl
i niech nie bedzie tak jak ostatnio, ze po zgloszeniu sie np 18 osob, 2 ostatnie sa usuwane z listy, zagrajmy tak jak jest na kazdym roomie - przy ilosci graczy nie bedacej potega dwojki, niektorzy dostaja wolny los w pierwszej rundzie (szybkie, oficjalne losowanie mozna zrobic na ostatnim innym turnieju przed rozpoczeciem MHU, od razu z rozstawieniem do drabinki calego cyklu)
pozdrawiam
-
Lect gralismy po 2spotkania danego wieczoru ale w drabince maca obowiazywala zasada double elimination co mnie sie ogolnie bardzo podobała przy wiekszej ilosci graczy (powyzej 16) jednak zagrałbym single