Witam,
Jak wygląda sprawa z tym rakeback 35% w Betsson?
Jest to dodawane automatycznie do konta na koniec miesiąca?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
Jak wygląda sprawa z tym rakeback 35% w Betsson?
Jest to dodawane automatycznie do konta na koniec miesiąca?
Pozdrawiam
Betsson does NOT allow U.S. players to sign up.
Betsson is part of the renowned Poker Network and shares its player with poker rooms such as PokerRoom.com and Hollywood Poker. The software offers a top notch online poker experience and is even Mac and Linux compatible.
Rake calculation: Betsson uses the contributed rakeback method, i.e. your rake is based on the actual percentage of what you put in to the pot. Betsson includes tournament fees when calculating your Monthly Gross Revenue (MGR)/net rake. However, Betsson deducts bonuses and any chargebacks from your MGR/net rake.
Rakeback details
Rakeback: 35%
Rake updates: Weekly
Bonuses: Deducted
Tournament fees: Included
Flat or progressive: Flat
Payout: Added by Betsson to your poker account , by the 20th of the following month
Chciałem spytać czy dokładnie tak to wygląda jak jest napisane...
Pozdrawiam
Mam nadzieje ze oswieci nas w tej sprawie Betsson Polska :)
Z tego co mi się wydaje to sam Betsson RB nie oferuje. RB dostaniecie jedynie przez aff'y, a z takimi pytaniami to chyba powinniście się do nich kierować.
Jak sam napisales "wydaje Ci się" dlatego czekamy na oficjalne wiadomości od Betsson Polska w tej sprawie :)
Jeżeli to Betsson oferuje to proszę podaj mi linka z ich strony, gdzie jest zawarta jakaś informacja na temat RB. Chyba nie znajdziesz, a to "wydaje mi się" było napisane czystko asekuracyjnie.
Pzdr
Betsson na pewno nie ma w swojej standardowej ofercie RB.
, ale RB w wysokości 35% można dostać rejestrując się na stronie http://www.rakerebate.net/
... powinno działać także dla już założonych kont, ja zarejestrowałem się w połowie listopada i okoo 20 grudnia powinienem dostać pierwsza ppłatność
Witam,
Betsson pracuje nad wprowadzeniem rakeback'u.
Mimo, że techniczna strona tej oferty nie jest jeszcze dopracowana, pojawiły się w sieci zagraniczne strony oferujące taką promocję. Nie wiem na jakiej zasadze działaja, ale z informacji uzyskanych od graczy wynika, jest to oferta mocno niedopracowana,
borykająca sie z problemami technicznymi.
Nie jest to oczywiście oficjalna promocja betssona.com, co wiąże się min. z brakiem supportu z naszej strony.
Zdecydowanie sugruje poczekać na oficjalna ofertę betsson.com, która - mam
nadzieję - pojawi się już wkrótce.
było by dobrze, ale mam nadzieje ze RB Betssonu nie będzie mniejszy niz 35% jaki w tej chwili mam
Witam
Ja chciałem się wypowiedziec też w tej sprawie w tym temacie. Ponieważ duża częśc graczy zakładała konta przez moj serwis i chciałbym żeby wszyscy ci gracze którzy juz mam konta w betsonie załozone przez moj serwis pokerzysci otrzymali taki sam rakeback jak potęcjalni nowi gracze. Rozmawiałem jednoczesnie z supportem Polskim jak i z działem affiliates zagranicznym i dostałem do wyboru rakeback 30-35% dla graczy i wybrałem 35% żeby gracze otrzymali jak najwięcej. Oczywiście chciałbym żeby wszystko było zrobione na 100% i nie było żadnych problemow że ktos nie dostał a ktos dostał zwrot rakeback. Same informacje, że zagraniczne strony moga zaoferowac graczowi rakeback nie pozyskanemu przez danego partnera są mocno naciągane.
Pozdrawiam i tylko jak otrzymam potwierdzenie co do rakeback 35% dam wszystkim znac
prawie "krypto" reklama:]
Właśnie dziś dostałem pierwszy rakeback z betsona prosto na moje konto , nie powiem - cakiem przyzwoity. Widać ta strona o której pisałem wczesniej DZIAŁA
No super a czy ten back jest niezalezny od wyrabianego bonusa powitalnego? Jak to w ogole dziala? Co ta strona ma z tego, że płaci nam rake back?
Nie wiem czy jest niezależny, bo bonusa wyrobiłem wczesniej, a co do tej strony to sam nie wiem jak to działa żeby wszyscy mieli zyski i byli zadowoeni (tzn ja, betsson i właściciele tegj strony) , ale w sumie mnie to aż tak bardzo nie interseuje bo przecież nic nie ryzykuję, a ksaka wpada na konto. Pewnie muszą mieć jakiś układ z betssonem i innymu roomami ale jaki to nie wiem
Witam,
Z tego co rozumiem to rakeback działa od momentu zarejstrowania u tego affiliate, czyli to co ugrałem do tej pory to mogę sobie pomarzyć...
A może ktoś wie czy jeśli nie skorzystałem z wejściówki weekly cashback to mogę to zrobić next week czy musze znowu ugrać 200?
Pozdro
Witam,
W ciągu kilku dni powinna ruszyć polska wersja rake back'u - więc sugeruję , żeby nie robić niepotrzebnych nerwowych ruchów :)
Tickety na Cash Back są ważne tylko na najbliższy turniej i co tydzien trzeba postarać się o nowy.
Na szczęście punkty na betssone wyrabia się szybko ...:)
pozdrawiam
a można prosić o jakieś szczegóły dotyczące tego rake back'u?
Miodnie - im prędzej tym lepiej ;) Czekam na cynk.
pozdr
Dam znać jak tylko wszystko ruszy....
pzdr
Milo
coś te kilka dni powoli zamieniaja się w kilkanaście - boje się że później magą się zamienić w kilkadziesiąt itd...
No ja myślę, że 1 stycznia to termin, w którym ruszą nowe pomysly i promocje w poszczególnych roomach. A jak będzie coś wcześniej to byłbym rad oczywiście ;)
pozdr
No ja też aktualnie siedze w ongame i myśle nad zmianą roomu...
Jeśli Betson zaproponuje jakiś fajny rb zawitam do Was od stycznia :)
Ciekawe na ile konkurencyjny będzie ten rb w porównaniu z deposit bonusami innych roomów w tej sieci (np 1000$ w hollywoodzie)
Pzdr
Wiadomo juz cos w sprawie rb??
Całe tłumy już czekają na ten RB. !!!!!!!!!!
Milo - widzę,że wróciłeś.
Coś wiadomo odnośnie RB?
Faktycznie sporo osób się napaliło.
pozdr
Witam,
Wróciłem dziś wieczorem i nie mam jeszcze żadnych informacji (oprocz standardowego "już za parę dni .."). Jutro postaram się dowiedzieć czegoś konkretnego ...
Pozdrawiam
Milo
Witam
Milo udało sie coś dowiedzieć??
Pozdro
Milo jestem drugi po Alchemiku który ma dosyć czekania spadam do konkurencji
Pozdro
Również uciekam - ale jak tylko pojawi się coś ciekawego dla "stalaków" - pewnie wrócę, bo i tak Was lubię ;)
pozdr
Wcale_Nie - my Ciebie też lubimy :):)
Co do rakebacku - sam jestem nieżle poirytowany bo czytanie postów j.w. nie jest tym co lubie.
Czekam na ten RB równe niecierpliwie jak Wy ...
pzdr
Milo
czesc, nie moge sciagnac poker clienta z waszej strony,,, wpisuje betsson, com , biore poker /download i wyskakuje mi cos takiego :" Internet Explorer nie moze pobrac NetInstallBetssonPoker.exe z www.betsson.com
Program Internet Explorer nie moze otworzyc tej witryny internetowej. Żadana witryna jest niedostepna lub nie mozna jej znalezx. Sprobuj ponownie pozniej"
co jest nie tak,, jak gram z przegladarki to wszystko dziala ,,
Witam,
U mnie działa - przed chwila sciągnąłem- więc nie jest to wina serwera.
Może spróbuj ze strony www.betsson.com/pl
pzdr
Milo
Witam! Szukam nowego miejsca do grania i zastanawiam sie nad betsson. Na stronie www.bonuswhores.com jest wspomniany RB 35%. Przeczytalem ten watek i widze ze czekacie na RB z polskiej strony. Dlaczego? Czy RB ze strony powyzej nie dziala? Co mam robic, zakladac konto ze strony bonuswhores czy czekac na RB ze stronki polskiej a moze wogole poszukac innego roomu? Dzieki
Nie dziala pewnie dlatego ze trzeba sie zarejestrowac skadstam a wiekszosc osob ma juz konta.
Milo, czy wiadomo juz coś o tyam rakebacku w betssonie???????
to dziwne bo ja dostalem 14 grudnia rakeback za gre w listopadzie;) wiec teraz licze na to że 14 stycznia dostane rakeback za grudzien;)
Generalnie betson oferuje RB ale z tego co wiem z zagranicznych stronek i dla nowych graczy.