Miasto Boga / Cidade de Deus (2002) - Film - FILMWEB.pl
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! - Brutalność dzieciaków mnie przeraziła. 6,8/10 - niby słaba ocena, ale film naprawdę dobry.
Filmweb.pl - łeb pełen filmów!
Wersja do druku
Miasto Boga / Cidade de Deus (2002) - Film - FILMWEB.pl
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! - Brutalność dzieciaków mnie przeraziła. 6,8/10 - niby słaba ocena, ale film naprawdę dobry.
Filmweb.pl - łeb pełen filmów!
"Surrogates" mi sie nie podobal, pomysl moze nawet fajny ale realizacja oraz cala fabula wg mnie bardzo slaba. Co do "The Tournament" to mi sie nawet podobal ale w sumie pilem piwo jak go ogladalem wiec to moglo miec wplyw na moja ocene. Ogolnie dobre kino akcji z paroma smiesznymi motywami.
A mnie podobali sie Surogaci. Gamer jest utrzymany w podobnym klimacie.
Ja właśnie skończyłem Paranormal Activity - jak dla mnie kompletna porażka, jeden z gorszych filmów co ostatnio widziałem. Napięcia praktycznie nie czułem, a cało to nawiązywanie akcji to jak dla mnie jedna wielka nuda...
W moim odczuciu film wyglądał tak:
Chyba już bym wolał obejrzeć jakieś Teksańskie Masakry Minionego Lata, bo i to i to treści nie ma, i tego i tego się nie boję, to przynajmniej tam jakaś akcja jest ;).
Nigdy nie rozumiałem czemu Lucasa uważa się za jednego z wybitniejszych reżyserów. Zawsze uważałem go za reżysera jednego słynnego filmu - przełomowego, emocjonującego, ale jednak płytkiego. Dzisiaj postanowiłem obejrzeć jego drugie słynne "dzieło" - THX 1138. Ja pierdolę, po 20 minutach filmu nie mogłem się po prostu doczekać jego końca... Trochę antyczerwonego bełkotu zrozumiałem, ale żeby zrozumieć całość to albo ja jestem za głupi, ale ten film jest po prostu przekretyński...
jest jakiś fajny film o A,4 os ? podobno jest serial "As cztery i jego kłopoty na flopie "
Polecam film "Uprowadzona" lub w oryginalnym brzmieniu "Taken"
Film wyrezyserowany przez Luca Bessona, mamy więc doczynienia z kinem akcji, ojciec, byly agent sluzb specjlanych musi uratowac swoja corke, ktora zostala uprowadzona przez albanskich handlarzy kobietami ;)
taken - świetny film akcji, naprawdę dobrze się oglada