Jak w temacie.O co dokladnie chodzi?
Jak w temacie.O co dokladnie chodzi?
dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "sp..aj", w taki sposób, że
poczujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby wejście za punkty do satelitek na wieksze imprezy typu EPT. Może BM zorganizuje swoje turnieje co tydzień z gwarantowaną pulą lub punkty wymienić na jakieś gadżety, ale najpierw musza się takowe pojawić.
Witam,
Jestesmy w trakcie opracowywania programu lojalnościowego, gdzie będzie można wymieniać punkty na różne gifty tj, koszulki, karty, sprzet elektroniczny.
Niestety nie jest to kwestia tygodnia, ale pracujemy nad tym. Narazie żadnych szczegółów nie moge podać.
Pozdrawiam,
Czekam z niecierpliwością
UniPoker - filmy instruktażowe po polsku
It wasn't a dream, it was all real !! LFC - european champions !!
Wejście do satelitek za 2$, 5$ max 10$, zamieniajac to na pkt, nie wydaje mi sie by trwało to tak długo. To jedna z możliwości. Myślę że najbardziej realne to wymiana na jakieś gadżety. Na razie punkty lecą i nic się dzieje a już trochę czasu mineło.
lol ja myslalem ze ty chciałes za pkt wpisywac sie do main eventu na EPT a nie by grac satelitki do EPT![]()
UniPoker - filmy instruktażowe po polsku
It wasn't a dream, it was all real !! LFC - european champions !!
PokerGalaxy daj znac co z tymi punktami!
Minelo juz sporo czasu i nie ma zadnych informacji - wyglada to nieprofesjonalnie.
Namawialem kumpla na granie przez PG, ale gdy zobaczyl te punkty u mnie i ich historie - wybral granie na PS.
Nie wzbudza zaufania taka polityka...
dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "sp..aj", w taki sposób, że
poczujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą
Napisze raz jeszcze, że na dzień dzisiejszy punkty nic nie znaczą. Nie ma ich w naszej ofercie, a wprowadziła je BossMedia bez naszej wiedzy.
Jeśli wszystkie plany się sprawdzą, to w lipcu wystartuje sklep, ale na jakich warunkach - niewiem.
Pozdrawiam,
Jak to wprowadziła boss media??Ja gram w celebie i tam nie ma zadnych punktow wiec jak to jest??
Bookmarks