+ Odpowiedz na ten wątek
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6
    cookies's Avatar
    cookies jest offline Senior Member
    Thanks
    0

Domyślnie Pieniadz pojawily sie, zniknely, brak dostepnu do HH oraz database

Dzis rano na bossmeddi zauwazylem okolo 102e dodatkowe (znajdowalo sie w "My poker account details" a nie pod kolumna "Cashier", ale przelalem jedno z drugim i wszystko bylo razem. Myslalem ze to rakeback.
    Pogralem troche meczy (HUSNG), wygralem jeden mecz za 25e, i w miedzy czasie bylem zarejestrowany do innego za 40+2euro.
    Po wygraniu meczu, wyszedlem z pokoju i za minute wrocilem, zoorientowalem sie ze brakuje ok 100e. Nie wiedzialem ile dokladnie, ale gdzies w granicach 90-100e. Zauwazylem rowniez ze lobby do ktorego bylem zarejestrowany(niewiem czy ten sam ID turnieju czy nie) jest puste. Jedynym wytlumaczeniem, ze zniknelo bylo dla mnie to ze nie zaliczyli wygranej + wyjebalo mnie z turnieju do ktorego bylem zarejestrowany i kasa zniknela. Przypomnialem sobie rowniez, ze byl watek ze komus kasa zniknela, pisali do supportu i kasa wracala. Tak tez zrobilem. Zarejestrowalem sie ponownie do 40+2e, robie sobie cos w tle i czekam na mecz, po chwili patrze w pokeroom a tam znow lobby puste i moje konto zmalalo. Pomyslalem rowniez, ze moge niechcacy zamknalem okienko z gra, wiec przefiltrowalem zeby dawalo mecze ktore sa w tym czasie rowniez RUNNING, no i nie gralem w zadnym z nich. Poprostu wyparowalo.
    Napisalem maila do supportu i otrzymalem wiadomosc zebym im ID turnieju wyslal, niestety nie moge tego sprawdzic, poniewaz kiedy wchodze w Hand History one jest puste! Gram tam 3 miesiace, codziennie tam zagladam i nigdy nie bylo puste!
    Mysle sobie, ze sprawdze w HMie, moze mnie wyblindowalo (ale rowniez zastanawiam sie w jaki sposob skoro kliknalem "show runnig" i moj mecz tam nie lecial?!). Kiedy odpalam HM by sprawdzil HH, po raz pierwszy jest problem z baza, ktorego jeszcze wczoraj nie bylo?! I postgreSQL nie moze sie zalogowac czy tam znalesc bazy i nie moge wlaczyc HM. WTF????
    Nie mam pojecia co mam z tym zrobic, a pieniedzy pokeroomowi za darmo dawac nie bede.

No3Air's Avatar
    No3Air jest offline Senior Member
    Thanks
    0

Domyślnie

a ty myslisz ze roomowi kase dajesz ? czy moze innym graczom ? moze masz wirusa ? keyloggera / trojana ?

Oskarek89's Avatar
    Oskarek89 jest offline Senior Member
    Miasto
    Warszawa
    Thanks
    0

Domyślnie

ile jeszcze takich tematow zalozysz?

karambol jest offline Member
    Thanks
    0

Domyślnie

Widocznei zabrali Ci wlasnie te 100e Raz mialem ze naliczyli mi podowjnie RB w ciagu 24h odjeli

Kazama jest offline Member
    Thanks
    0

Domyślnie

Miałęm to samo wczoraj

PaSiEk's Avatar
    PaSiEk jest offline Senior Member
    Miasto
    Rzeszów
    Thanks
    0

Domyślnie

Prawdopodobnie dodali, zauwazyli blad i odjeli.