Dzis rano na bossmeddi zauwazylem okolo 102e dodatkowe (znajdowalo sie w "My poker account details" a nie pod kolumna "Cashier", ale przelalem jedno z drugim i wszystko bylo razem. Myslalem ze to rakeback.
Pogralem troche meczy (HUSNG), wygralem jeden mecz za 25e, i w miedzy czasie bylem zarejestrowany do innego za 40+2euro.
Po wygraniu meczu, wyszedlem z pokoju i za minute wrocilem, zoorientowalem sie ze brakuje ok 100e. Nie wiedzialem ile dokladnie, ale gdzies w granicach 90-100e. Zauwazylem rowniez ze lobby do ktorego bylem zarejestrowany(niewiem czy ten sam ID turnieju czy nie) jest puste. Jedynym wytlumaczeniem, ze zniknelo bylo dla mnie to ze nie zaliczyli wygranej + wyjebalo mnie z turnieju do ktorego bylem zarejestrowany i kasa zniknela. Przypomnialem sobie rowniez, ze byl watek ze komus kasa zniknela, pisali do supportu i kasa wracala. Tak tez zrobilem. Zarejestrowalem sie ponownie do 40+2e, robie sobie cos w tle i czekam na mecz, po chwili patrze w pokeroom a tam znow lobby puste i moje konto zmalalo. Pomyslalem rowniez, ze moge niechcacy zamknalem okienko z gra, wiec przefiltrowalem zeby dawalo mecze ktore sa w tym czasie rowniez RUNNING, no i nie gralem w zadnym z nich. Poprostu wyparowalo.
Napisalem maila do supportu i otrzymalem wiadomosc zebym im ID turnieju wyslal, niestety nie moge tego sprawdzic, poniewaz kiedy wchodze w Hand History one jest puste! Gram tam 3 miesiace, codziennie tam zagladam i nigdy nie bylo puste!
Mysle sobie, ze sprawdze w HMie, moze mnie wyblindowalo (ale rowniez zastanawiam sie w jaki sposob skoro kliknalem "show runnig" i moj mecz tam nie lecial?!). Kiedy odpalam HM by sprawdzil HH, po raz pierwszy jest problem z baza, ktorego jeszcze wczoraj nie bylo?! I postgreSQL nie moze sie zalogowac czy tam znalesc bazy i nie moge wlaczyc HM. WTF????
Nie mam pojecia co mam z tym zrobic, a pieniedzy pokeroomowi za darmo dawac nie bede.

LinkBack URL
About LinkBacks
Reply With Quote
Bookmarks