Eee no pewnie nie udupia... Bez przesady, juz teraz Tusk lagodzi swoje wczesniejsze wypowiedzi.
A kirkblade Twoje przyklady sa bledne. Bo bez prawka jezdzic nie mozna (zabrania tego prawo, a raczej wymaga zezwolenia) a moje 3/4 spoleczenstwa naćpanego bylo przerysowane, wiec to, ze nie 3/4 a okolo 1/5 (moze mniej ale z tendencja do wiecej) spoleczenstwa ma problemy z alkoholem tez nikogo nie dziwi.
Wyprowadzanie sie do Korei mnie nie satysfakcjonuje. Wasza definicja WOLNOSCI daleko wybiega od przecietnej... Na tym tle dyskusja nie ma sensu.
pokerisfun widzisz, Ciebie nie ale pamietaj ze wiekszosc ludzi jednak tak. I nie zmienisz tego. Eliminacja hazardu tylko z budek w salonach nie ma sensu,bo problem za kilka lat powroci w postaci pieniedzy przegranych w internecie. Rząd MUSI te kwestie wreszcie wyregulowac.
Swoja droga reprezentujecie bardzo ciekawa filozofie... Nie mozecie mi zabronic grac bo na tym zarabiam. Ale te budy z maszynami to zamknijcie bo zarabia na tym ktos inny... No blagam was.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedz z cytatem